Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xbox Partner Preview Etkinliğinde Duyurulan Tüm Oyunlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Partner Preview etkinliğinde duyurusu yapılan tüm oyunlar. Microsoft, geçtiğimiz günlerde yeni bir etkinlik tanıttı. Etkinliğin ismini ise Xbox Partner Preview koyduklarını duyurdu. Etkinlikte daha çok önceden duyurusu yapılan oyunlardan yeni fragmanlar yer aldı. Etkinlik yaklaşık 30 dakika kadar sürdü. Birçok oyunun fragmanını da bu etkinlikte gördük. İşte o etkinlikte yer alan oyunlar.

 Xbox Partner Preview Etkinliğinde Hangi Oyunlar Yer Aldı ?

Microsoft‘un, bu yeni etkinliğinde önemli oyunlar yer aldı. İşte etkinlikte yer alan tüm oyunlar:

Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake

xbox partner preview 2

Konami’nin Mayıs ayında duyurduğu ve oyuncuları heyecanlandırdığı oyun olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake, bu etkinlikte bir fragman ile yer aldı. Fragmanda oyunun içinden oynanış görüntüleri ve bazı sinematikler yer alıyordu. Oyunun daha önceden oynanış fragmanını hiç bir yerde görmediğimizden dolayı önemli bir fragman olduğunu söyleyebiliriz.

Alan Wake 2

xbox partner preview 3

Remedy’nin geliştirdiği Alan Wake serisinin devam oyunu olan Alan Wake 2 yakın tarihte çıkışını yapacak. Bu etkinlikte de Alan Wake 2, yer aldı. Etkinlikte oyunun çıkış fragmanı yer aldı. Bu fragmanda ise oyun içinden bir düşman gördük.  Bunun yanı sıra ana karakterimizin  düşmanla savaş stilini de gördük. Alan Wake 2, 27 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.

Like A Dragon: Infinite Wealth

xbox partner preview 4

Sega’nın yapımcılığını yaptığı Yakuza serisi, geçtiğimiz aylarda bir isim değişikliğine uğrayarak Like A Dragon ismini almıştı. Bu isim değişikliği ile birlikte son duyurulan Yakuza oyunu olan Yakuza 8 de isim değişikliğine uğrayarak Like A Dragon: Infinite Wealth ismini almıştı. Bu etkinlikte de oyundan uzun bir fragman yer aldı. Fragmanda oyunun içinden çokça sinematik yer aldı. Bunun dışında oyunun içindeki yan oyunları gördük. Ayrıca bu oyunla birlikte de seriye yeni bir yan oyun olan Ada Yönetme oyunun geleceğini gördük. Like A Dragon: Infinite Wealth, 26 Haziran 2024 tarihinde piyasaya çıkacak.

Robocop: Rogue City

xbox partner preview 5

Necon’un geliştirdiği bir Robocop oyunu olan Robocop: Rogue City’i oyuncular uzun zamandır bekliyordu. Oyunun çıkışına az bir zaman kalmışken de oyunun içinden bir fragman gördük. Bu fragmanda oyunun içindeki hikaye ve karakterler ile ilgili bilgiler gördük. Ayrıca oyunda kullanacağımız silahları ve oyunda yüzleşeceğimiz düşman tiplerini de fragmanda gördük.

İşte etkinlikte gösterilen oyunlardan bazıları bunlardı bunun yanı sıra etkinlikte başka oyunlar da yer aldı. Bu etkinlik 25 Ekim tarihinde gerçekleşti ve yaklaşık 30 dakika sürdü.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler