Cuma, Mart 29, 2024

Xiaomi 12S Serisi için Yeni Özellikler Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi’nin amiral gemisi akıllı telefonlarına yeni eklenecek olan S serisi Xiaomi 12S modelleri olacak. Üst segment akıllı telefonlar olarak geleceği söylenen seri için sızıntılar da gelmeye devam ediyor.

Şu an için sızan bilgilere göre iki yeni model bekliyoruz. Bunlardan birisi temel S modeli olurken birisi ise 12S Pro modeli olacak. Her iki model için de teknik açıdan daha fazla detayın sızmaya başladığını da eklemiş olalım.

Xiaomi 12S Serisi Nasıl Özellikler Sunacak?

Digital Chat Station tarafından verilen bilgilere göre söz konusu modellerde ekran çözünürlük değerleri değişecek.

Kaçırmayın: Xiaomi 12’nin Türkiye’de Fiyatları 

Seride temel modelde FHD+ çözünürlük değerine sahip olan bir ekran göreceğiz. Pro modeline geçtiğimiz zaman ise 2K çözünürlük değeri karşımıza çıkacak.

Her iki modelde de ekran kısmında 120 Hz yenileme hızı sunulacağı iddia edilirken, ekran boyutlarının değişip değişmeyeceği ise bilinmiyor.

Xiaomi 12S

Xiaomi 12S serisi için şu sıralar ortaya çıkan son bilgi ise işlemci modeli. İddialara göre iki model işlemci konusunda ayrılmayacak. Her iki modelde de işlemci kısmında Snapdragon 8 Gen 1 işlemcilerinin olduğunu göreceğiz. Belki bir ihtimal temel modelde MediaTek Dimensity 9000 serisinin de yer alacağı bir varyant olabilir deniyor ama net değil.

8 Gen 1 Plus işlemciler için detay bilgileri ise şu an bilmiyoruz. Zira henüz işlemciler de pazardaki yerini almadı. İşlemci konusunda da bilgiler geldiği zaman aktarırız. Muhtemelen hem işlemci hem de yeni Xiaomi S serisi telefonlar yaz aylarının içerisinde tanıtılacak. Beklenti öyle.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler