Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Xiaomi 13T Pro Bomba Özelliklerle Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi 13T Pro, Android cephesine yeni bir soluk getirmeye geliyor. Amiral gemisi telefonlar arasında fiyat performans açısından mütevazi bir yeri olacak yeni model için iddialı özellikler de ortaya çıktı.

NBTC veri tabanında ortaya çıkan akıllı telefon, Redmi K60 Ultra’nın özelliklerine büyük ölçüde benzeyecek bir model olarak gözüküyor.

Xiaomi 13T Pro Nasıl Bir Donanımla Gelecek?

Yeni akıllı telefonda yer alacak olan işlemci biriminin MediaTek Dimensity 9200 Plus olacağı belirtilmekte. Belgelerde de yer alan bilgi söz konusu işlemcinin kullanılacağını doğrular nitelikte.

4 nm üretim sürecinden geçecek olan işlemci 3.0 GHz hızlarına kadar ulaşabiliyor. Bunun dışında grafik birimi kısmında ise Immortalis G715 grafik birimine yer verilecek.

Telefonun bu işlemciyle beraber Geekbench testlerinde 1289 tek çekirdek puanına ve 3921 çoklu çekirdek puanına erişebildiği de yine ortaya çıkan sızıntılar arasında.

Xiaomi 13T Pro

Bunun dışında yeni modelde 12 GB RAM seçeneğinin tek seçenek olarak sunulacağı ve ekran boyutunun da 6.67 inç seviyesinde olacağı bilgisi var. 144 Hz AMOLED ekranın görüntü kalitesi konusunda amiral gemisi Xiaomi modellerini takip etmesi bekleniyor.

5000 mAh değerinde batarya, 120W hızlı şarj, Android 13 işletim sisteminden yükselen MIUI 14 işletim sistemi de Xiaomi 13T Pro için diğer dikkat çeken özellikler olacak.

Şimdilik telefonun resmi olarak tanıtım tarihinin belli olmadığını da belirtelim. Ama gözüken o ki süreç çok uzun olmayacak. Yani yakın zamanda yeni modelle tanışmayı bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler