Perşembe, Mart 28, 2024

Xiaomi ile IKEA Şirketleri, İş Ortaklığına Giriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin-Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi Xiaomi şirketi ile İsveç kökenli uluslararası bir mobilya mağazası olan IKEA şirketleri arasında gerçekleşen bir ortaklık ile karşınızdayız. Dünya pazarında adından sıkça bahsettiren teknoloji üreticisi Xiaomi, ev dekorasyonu odaklı satış mağazası zinciri IKEA ile bir ortaklık anlaşmasında bulunulduğunu duyurdu.

Daha Akıllı Ev Teknolojileri…

Pazar payını inanılmaz boyutlara ulaştıran Çin’li teknoloji üreticisi Xiaomi, adından bahsettirmeye devam ediyor.

Dünya üzerinde en çok tercih edilen ev dekorasyonu mağazası zinciri IKEA ile ortaklık imzalayan şirket, sanıyoruz ki akıllı ev eşyalarının üretimine katkı sağlayacak.

Xiaomi ile IKEA Şirketleri İş Ortaklığına Giriyor İÇERİK

 

Ülkemizde pek görmesek de, en olmadık ürünleri bile akıllı elektronik cihazlar olarak tasarlayan şirketin yöneticileri, Xiaomi‘nin pazar payını iyice arttırmaya niyetli görünüyor. 

Şuan için yapılan anlaşmanın kapsamı hakkında net bir bilgi bulunmamakta. Fakat akıllı ev kavramının iyice yaygınlaştığı günümüzde, teknolojik eşya üreticisi Xiaomi‘nin; IKEA‘ya akıllı ev eşyaları üretme konusunda destek olacağı tahmin ediliyor.

Şirketin; sese duyarlı pek çok ürün sunduğunu düşünürsek, bu olasılık oldukça güçlü duruyor. Zira ses komutlarıyla çalışan ışıklar, perdeler ve kapılar; uzun zamandır kullanılan ev eşyaları arasında yer almakta.

Aynı zamanda IKEA çatısı altında internet temelli ürün sayısı da giderek artıyor. Çoğu kullanıcı, yapılan bu anlaşmayı; IKEA‘nın akıllı ürün sayısını ve çeşidini arttırmak yönünde başvurduğu bir yol olarak görüyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler