Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yeni Assassin’s Creed Oyunu için Önemli Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Assassin’s Creed serisinin devam oyunu konusunda bir sessizlik var. Devam oyununun ne zaman duyurulacağı hala açıklanmış değil. Her ne kadar Ubisoft bu konuda sessiz olsa da yavaş yavaş yeni oyun için sızıntılar da gelmeye başladı. Son sızıntı ise oyunun adını da ortaya çıkardı.

Bilinen bir YouTuber tarafından ortaya atılan bilgilere göre yeni oyunun adı Assassin’s Creed Mirage olacak. Oyunun nerede geçeceği konusunda da sızıntılar var. Sadece isim ortaya çıkmış değil.

Assassin’s Creed Mirage, Geçmişe Dönecek

Sızıntıya göre oyun Bağdat bölgesinde geçecek. Bu kez hikaye 860-870’li yıllarda geçiyor olacak.

Oyunda kontrol edilecek olan karakterin bile belli olduğu söyleniyor. Bu bilgilere göre oyunda daha önce gördüğümüz Basim karakterini kontrol edeceğiz.

Eagle Vision özelliğinin de geri döneceği söylenen yeni oyunda, karakterimize özel silahlar olacak ve bu silahlarla beraber Assassin’s Creed 1 oyununun ruhuna da geri dönüş yapılacak.

Assassin’s Creed Mirage

Valhalla oyunundan daha farklı bir oynanış ve animasyon yapısının olacağı da söylenen Assassin’s Creed Mirage için duyurunun ise Eylül ayında yapılacağı iddia edildi. Yapımın çıkışının ise 2023 yılının bahar aylarında olacağı söyleniyor.

Oyun hakkında sızdırılan bu özellikler doğru mu değil mi bilmiyoruz. Eğer söylendiği gibi Eylül ayında tanıtım yapılacak olursa, çok yakında bilgiler ne kadar gerçek öğrenmiş oluruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler