Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yeni Call of Duty Oyunları Xbox Game Pass’e Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Activision satın alımı sonrasında Microsoft’un Call of Duty oyunlarını Xbox Game Pass’e ne zaman getireceği merak konusu oldu. Microsoft oyunlar için kesin bir tarih vermedi ama bu konuda Call of Duty hayranlarını sevindirecek olan yeni bir gelişme yaşandı. Açıklamalara bakacak olursak bundan sonra oyunlar ne zaman gelecek diye bekleme gibi bir durumumuz olmayacak.

Call of Duty Oyunları Çıktığı Gün Xbox Game Pass Platformunda Olacak

Konu hakkında açıklamalar yapan Microsoft oyun bölümü CEO’su Phil Spencer, yeni gelecek olan tüm Call of Duty oyunlarının ilk günden Xbox Game Pass’e ekleneceğini duyurdu.

Xbox Game Pass

Sadece COD yapımları değil, ZeniMax, Xbox Game Studios ve Activision Blizzard bünyesinden çıkacak olan tüm oyunlar için de aynı durumun geçerli olacağı açıklandı.

Yeni oyunlar için durum bu ancak ya peki eski COD oyunları için durum ne olacak? Bu konuda da bilgi veren Spencer, çok yakın bir zamanda mevcut oyunların da Game Pass platformuna ekleneceğini duyurdu.

Xbox Game Pass

Oyunların Game Pass platformuna eklenmesi noktasında gecikmenin nedeni olarak ise çapraz platform desteği gösterildi. Microsoft, konsol ve PC kullanıcılarının oyunda eşit imkanlara sahip olması ve çapraz platform desteğinden yararlanması adına özel bir çalışma yapıyormuş ve bu durum da COD serisinin Xbox Game Pass’e eklenmesini geciktirmiş.

Açıklamalara bakacak olursak çok yakın bir dönemde Game Pass aboneleri oyuna doyacak. Özellikle COD severler bundan memnun kalacaktır diye düşünüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler