Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni COD Oyunu: Call of Duty: Black Ops Cold War

Paylaş

silkroad gaminggentr

Activision şirketinin hepimizin gönüllerine taht kurduğu oyunu Call of Duty serisinin yeni sürümünün ismi ve kapak görseli sızdırıldı. Yeni serinin ismi endüstrinin meşhur CoD sızıntısı tarafından adlandırılmıştır; Call of Duty: Black Ops Cold War. Call of Duty sızdırıcısı Okami, dün gece Twitter hesabından oyunun gerçek başlığını alaycı bir oyun kapak görseli ile paylaştı. Bu görsel her ne kadar gerçeği yansıtmasa da oyunun başlığı kesinleşti.

Call of Duty: Black Ops Cold War, Treyarch’ın Black Ops serisinin popüler dünyasına geri dönüş olacak. Dizinin tarihsel olarak 1960’ların hodgepodge’sinin Vietnam Savaşı dönemine geri dönersek, bir kez daha herkesin eğlenmesi için sinematik bir savaş zamanı gündelik atıcı eylemi göreceğiz.

https://twitter.com/Okami13_/status/1262774644903424000?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1262774644903424000%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fmspoweruser.com%2Fcall-of-duty-black-ops-cold-cod-game-2020%2F

Yeni serinin ismini sızdıran Okami, Call of Duty Black Ops 1’in kutu resmini kullandı ve BLACK OPS altına ‘Soğuk Savaş’ yazısını ekleyerek alaycı bir biçimde bu duyuruyu bizlerler paylaştı. Tabii ki, bu görüntü gerçek kutu tasarımı olmayacak, şirketin daha fantastik bir görsel hazırlayacağından eminim.

Activision, 2020 Call of Duty oyununun ayrıntılarını veya adını resmi olarak açıklamamıştır. Şirket bu yıl çok susturdu ve resmi olarak (kayıtta) Treyarch’ı bu yılki oyunun baş geliştiricisi olarak onaylamadı. 2020 Call of Duty’in dolaşımdaki söylentileri, oyunun Soğuk Savaş döneminde kurulduğunu ve adıyla aynı olan Black Ops dünyasına bağlantıları olduğunu gösteriyor.

Activision, 2020 oyunuyla ilgili herhangi bir ayrıntı açıklamadı ve henüz bir açıklama süremiz yok. Call of Duty oyunları genellikle Mayıs ayına kadar açıklanır, Modern Warfare geçen yıl Mayıs ayının sonundaki en son açıklamadır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler