Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Half-Life Oyunu Half-Life: Alyx Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyaca ünlü oyun platformu Steam‘in sahibi Valve, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni bir Half-Life oyunu olan Half-Life: Alyx‘i resmen duyurdu. Oyun için Steam VR’ın amiral gemisi olacağını vurgulayan Valve, oyunun detaylarını ise henüz açıklamış değil. Oyunla ilgili tüm detaylar yarın açıklanacak.

Sadece VR destekli bir oyun olacak

half life alyx

Valve’ın yeni açıklamış olduğu oyun adından da kolayca anlayabileceğiniz üzere yeni bir Half-Life oyunu. Oyun ile ilgili fazla detaya sahip değiliz ancak oyunun Steam VR için geliştirildiğini sizlere söyleyelim. Buradan anladığınız gibi oyunu Steam’in VR platformunda oynayabileceğiz.

Bizleri en çok sevindiren şeylerden biri de şu; Valve’ın yeni sanal gerçeklik oyunu olarak karşımıza çıkan Half-Life: Alyx ile karşılaşmak için çok fazla beklemeyeceğiz. Çünkü yeni oyunun tüm detayları yarın Valve tarafından açıklanacak.

half lifehalf life alyx 002

half life alyx 003

Yorumlar

1 Yorum

  1. Oyunu VR için çıkması Half-Life oyunun sevenlerini üzdü.Bende bu oyunun bir hayranı olarak bu duruma üzüldüm ama oyunu videosunu izledikten sonra oynanış biçimini VR a daha uyumlu olduğunu gördüm.Yinede VR a sahip olmayan ve alıcak kadar maddi durumu olmayan arkadaşlar olduğundan dolayı oyunu istediği kadar satış yapabilceğini düşünmüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler