Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Yeni Nissan Juke Ortaya Çıktı! Tasarım Nasıl Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nissan, agresif SUV serisi Juke için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıllarda yeni nesil kasaya geçiş yapan modelin bir kez daha yenileneceği ortaya çıktı. Auto Express tarafından yapılan haberde yeni serinin Hyper Punk konsept modeli üzerinden yükseleceği vurgulanmış. Daha sert bir tasarım yüzünü benimseyen yeni Nissan Juke için detaylara bakalım.

Yeni Nissan Juke Daha Cesur Bir Tasarımla Geliyor

Henüz otomobilin teknik verilerini konuşmak için çok erken ama yeni modelin daha cesur ve dikkat çekici bir tasarım yapısına sahip olduğunu göreceğiz. Hyper Punk konsepti üzerinden yükselecek olan araç, CMF-BEV platformunu kullanacak.

Renault 5 ve Micra tarafından da kullanılan CMF-BEV platformunun üzerinden yükselecek olan seri, boyutlar açısından benzer bir model olacak. 4.2 metre uzunluk ve yine mevcut kasaya benzer bir genişlik göreceğiz.

Burada Nissan’ın yeni güç aktarma sistemleri sayesinde iç mekandan kazanç sağlayacağı ve daha geniş bir iç mekan hacmine yer vereceğini de belirtelim.

yeni Nissan Juke yeni Nissan Juke 3

Aracın teknik özellikleri açısından dediğimiz gibi çok fazla bir bilgi yok. Sadece serinin tamamen elektrikli  Burada Renault 5’in elektrikli versiyonunu baz alarak vereceğimiz değerler olabilir. Renault 5 modelinde 136 beygirlik güç sunan motor ile 400 km kadar menzil sunuluyor.

Yeni Juke modelinde de bir seçenekte bu motorun aynısının bir başka alternatifte ise çift motor bulunması beklentisi var. Ama başta da belirttiğimiz gibi aracın teknik özellikleri için bilgileri vermek şu an için çok mümkün değil. Henüz tanıtım tarihine ilişkin de net bilgiler yok. Muhtemelen 2024 yılı içerisinde daha fazla bilgi sızacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler