Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Yeni Volkswagen Golf Geliyor! İlk Görseller ve Tanıtım Tarihi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde bazı araçlar var ki artık kült haline gelmiş ve her dönemde bir şekilde pazarı oluşuyor. Volkswagen Golf kesinlikle bu araçlar arasında yer alıyor. Markanın kendi ülkesi Almanya’yı saymazsak bu modelin belki de en popüler olduğu ülkelerin başında Türkiye geliyor. Serinin tutkunları için de yeni bir haberimiz var. Sevinebilirsiniz çünkü yeni Volkswagen Golf geliyor.

Alman devinin bugün yaptığı paylaşımla beraber yeni araca ilişkin ilk çizim görselleri de yayınlandı. Görseller kadar önemli olan bir diğer nokta ise aracın tanıtım tarihinin açıklanması oldu. Hadi sizi daha fazla merakta bırakmayalım ve 2024 Volkswagen Golf için yeni bilgilerden söz edelim.

Yeni Volkswagen Golf Neler Sunacak?

Şimdilik aracın teknik özelliklerine ilişkin çok fazla bilgi yok. Paylaşılan eskiz çizimleri üzerinden tasarıma ilişkinse çok daha fazla şey söyleyebiliyoruz.

Çizimlere bakıldığı zaman aracın ön tarafında ızgara bölümünde bir farklılığa adım atılacağı gözüküyor. Eksi nesillerle karşılaştırıldığı zaman daha keskin hatlara sahip ve daha ince bir ızgara bölümü ile ön yüz yenilenecek.

Yeni Volkswagen Golf 2 jpg Yeni Volkswagen Golf 3 jpg Yeni Volkswagen Golf

Bunun dışında far tasarımı kısmında da yeni bir döneme geçiş yapılacak. İnceltilmiş olan far tasarım yapısıyla beraber ön yüz çok daha sportif bir hal alacak.

Izgara kısmındaki değişiklik, panjur bölümlerinde de kendisini gösterecek. Bu kısımlarda da daha sportif bir görüntü göreceğiz.

Aracın arka tasarımına geçtiğimiz zaman ise karakteristik Volkswagen logosunun hemen altında yer alan Golf yazısının yerini koruyacağını görüyoruz. Burada da daha sportif bir tampon alanı kendisini gösterecek. Yenilenmiş olan aydınlatma takımı da bir önceki nesillere göre en önemli farklar arasında olacak.

Kabin Kısmı da Değişiyor?

Aracın iç tasarım yapısına ilişkin de bazı görseller var. En son CES 2024 etkinliğinde iç tasarım yapısının detayları açıklanmıştı. Burada hem geniş bir dijital ekran hem de geniş bir multimedya ekranı bizi karşılayacak. 10 inçlik geniş multimedya ekranında MIB 4 yazılımı yer alacak ve ChatGPT sohbet botunun sisteme entegre edilmesi söz konusu olacak.

Üstelik bu kez multimedya ekranının standart olması, üst paket seçeneklerinde de 13 inç seviyesine kadar çıkması beklentisi var.

Yeni Volkswagen Golf

Yeni Volkswagen Golf Ne Zaman Tanıtılıyor?

Araç için gerçek görselleri göreceğimiz ve teknik detayları öğreneceğimiz tanıtım da çok yakın. Zira serinin 24 Ocak 2023 tarihinde karşımıza çıkacağı açıklandı. Tanıtım sonrası daha fazla bilgi vereceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler