Cuma, Nisan 26, 2024

Yenilenen Huawei P30 Pro

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli teknoloji devi olan Huawei’den bu ay Mate 30’u piyasayı sürmesini beklerken şirket “yeni” tasarımıyla yenilenmiş bir P30 Pro modelini duyurdu. Önceki P30 Pro’dan farklı olarak, yeni P30 Pro’da mavi ve lavanta renginde mat ve parlak renkler kullanılan bir görünüm mevcut. 

new p30 pro

Yeni P30 Pro’nun Farkı Ne?

Tasarımı yeni olsa da yeni P30 Pro, Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelecek. Bu da son olaylardan sonra Huawei’nin bu yenilenen cihazda Google’ın en son Android işletim sistemini kullandığı anlamına geliyor. Daha önceki P30 Pro gibi bu yeni model de içerisinde Kirin 980 işlemci birimini bulunduruyor.

Beyaz Saray daha önce ABD şirketlerine (Google gibi) Huawei ile iş yapmalarını yasakladı ve telefon üreticisine ABD Ticaret Bakanlığından Mayıs ayında mevcut cihazlara yazılım güncellemeleri sağlamak için üç aylık bir uzatma verildi. Bu, 19 Kasım’a kadar uzatılmıştı, ancak yine de yalnızca mevcut el cihazlarını kapsadı. Yasak tamamen çözülene kadar, Huawei, Avrupa ve ABD gibi pazarlarda Google Play erişimine sahip mobil cihazlarla ilgilenmek için mevcut cihazları en yeni yazılım güncellemeleriyle akıllıca yeniden tasarlamak zorunda kalacak.

Huawei güncellenmiş P30 Pro için tam bir fiyatlandırma vermedi, ancak şirket son EMUI10 güncellemesini açıkladı ve bu ay beta sürümünde sunulacak.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler