Perşembe, Nisan 25, 2024

YoShop (Dresslily) Yeni 11.11 İndirimini Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Selamlar hocalar. Nasılsınız ? Bugün yine bir indirim haberi ile birlikteyiz. Daha öncelerden sizlere bahsetmiş olduğum YoShop internet sitesi 11.11 indirim linklerini bizlerle paylaştı. Gearbest firmasının yeni yan kuruluşu olan YoShop, bakalım bizlere neler sunuyor ?

Erkek – Kadın – Çocuk – Teknoloji

Öncelik olarak bu indirimin sadece teknoloji kategorisi için geçerli olmadığının altını çizelim hocalar. YoShop yaptığı indirimler ile birlikte 11.11.2017 tarihinde başlayacak olan yeni indirimi ile bizlerle linklerini paylaşmış durumda.

Sizler için yine ben beğendiğim pek çok ürünü liste halinde aşağıya ekliyorum. Ancak bu indirim rehberinin en sonunda yer alan linke tıklayarak, siteye ulaşabilir ve alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Ürünler Kaç Günde Geliyor ?

YoShop öncelik olarak dünyanın her yerine ‘ücretsiz kargo’ seçeneği ile çalışıyor. Onun dışında siteden bir ürün satın aldığını zaman, maksimum 10 iş günü içerisinde ürünler sizde oluyor. Tabii ki bir de gümrük olayı var biliyorsunuz. Ürünleriniz 30 Euro‘dan yukarıda ise, devlet size ekstra gümrük ücreti çıkartıyor. Mesela 50 Euro değerinde alışveriş yaptığınızda ekstra 10 TL daha ödeyerek ürünü teslim alabiliyorsunuz.

Hangi Ürünler İndirimde ?

Aşağıda görmüş olduğunuz 7 ürünü ben sizler için seçtim hocalar. Ancak yine bahsettiğim üzere 11.11 indirimi için yüzlerce ürün seçilmiş. Size uyan ürünleri değerlendirerek sepetinize atabilir ve satın alabilirsiniz. Bu tip indirimler yılın belli dönemlerinde denk geldiği için, kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca biliyorsunuz, sizden gelen istekler üzerine indirimleri takip ediyor ve sık sık sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

1-) RGB Eldiven

Malum kış geliyor. Şurada nereden baksanız 1 ay sonra yavaş yavaş kar yağmaya başlayacaktır. Çinli arkadaşlarımız ise bu sene eldivenlere farklılıklar getirerek ışıklandırma ilave etmişler. Üstelik 7 farklı renk modülü ile yanabiliyor. Benim ilgincime gitti. Üstelik fiyatı da indirim süresince çok uygun. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

yoshop rgb eldiven

Ürünün orjinal fiyatı: 16.49 dolar

İndirimli fiyatı: 3.99 dolar

Ürün Kaç Günde Geliyor ?: 8 iş günü içerisinde teslim alıyorsunuz.

Ürün linki: Buradan Ulaşabilirsiniz

2-) 3D Fotoğraf Makinesi Görünümlü Lamba

İlginç bir gece lambası diyebilirim. Gerçekten 3 boyutlu görünümü çok güzel. Benzer modeller Türkiye’de de var. Ancak fiyatları 90 TL’den başlıyor. Yurt dışından getirdiğinizde ise 60 TL civarına tekabül ediyor. Çok farklı modeller mevcut ancak içlerinden bu ürünü gözüme kestirdim.

yoshop rgb 3d kamera

Ürünün orjinal fiyatı: 20.35 dolar

İndirimli fiyatı: 16.99 dolar

Ürün Kaç Günde Geliyor ?: 10 iş günü içerisinde teslim alıyorsunuz.

Ürün linki: Buradan Ulaşabilirsiniz

3-) Erkek Uzun Kollu Sweat Kazak

Kışın geldiğini zaten yukarıda sizlere belirtmiştim hocalar. Bizler İstanbul’da yaşadığımız için henüz buralara kar yağmadı tabii ki. Ancak doğuda yaşayan arkadaşlarımız kar ile çoktan tanışmış olabilirler. Bu tür sweat kazakları seviyorum ve elimden geldiğince tercih ederek kullanıyorum. Fiyatı da uygun olduğu için, bir göz gezdirmenizde fayda var.

yoshop kazak

Ürünün orjinal fiyatı: 30.97 dolar

İndirimli fiyatı: 3.99 dolar

Ürün Kaç Günde Geliyor ?: 10 iş günü içerisinde teslim alıyorsunuz.

Ürün linki: Buradan Ulaşabilirsiniz

4-) LED Balonlar

Bu ürün de son derece ilginç ve ilk defa görüyorum. Fiyat performans kategorisi olsaydı eğer, bu ürünü oraya yerleştirirdim öyle söyleyeyim. Neyse, ürüne bakacak olursak balonun içerisine adamlar LED yerleştirmeyi başarmışlar. O yüzden özel günlerde tercih edebileceğinizi düşünüyorum hocalar.

yoshop led balon

Ürünün orjinal fiyatı: 9.90 dolar

İndirimli fiyatı: 4.95 dolar

Ürün Kaç Günde Geliyor ?: 10 iş günü içerisinde teslim alıyorsunuz.

Kargo ücreti var mı ?: Dünyanın tüm ülkelerine kargo ücretsiz.

Ürün linki: Buradan Ulaşabilirsiniz

5-) Kardan Adam Desenli Banyo Perdesi

Son derece ilginç bir indirim kategorisi olduğunun farkındayım hocalar. Teknoloji bekliyor da olabilirsiniz ancak bu seferlik bu tür indirimler de çok talep edildi. O yüzden indirimleri kovalarken, biraz da teknolojinin dışına çıkmaya özen gösterdik. Sonuçta indirim indirimdir değil mi ? 🙂 Ürüne bakacak olursak, kardan adam desenli olması ve beyaz olması benim hoşuma gitti. Farklı bir sadelik katmış ürün diyebilirim. Hemen indirim linkine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

yoshop kardan adam banyo perdesi

Ürünün orjinal fiyatı: 30.48 dolar

İndirimli fiyatı: 15.24 dolar

Ürün Kaç Günde Geliyor ?: 8 iş günü içerisinde teslim alıyorsunuz.

Ürün linki: Buradan Ulaşabilirsiniz

Diğer İndirimdeki Ürünlere Nereden Ulaşabilirim ?

Açıkçası 100’ü aşkın ürün vardı hocalar. Hepsini ekleyemediğim için aralarından beğendiğim en iyi 5 ürünü seçerek koydum. Eğer tüm ürünleri liste halinde görmek isterseniz buradaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sormak istediğiniz sorular varsa, aşağıdaki yorum bölümünden bizlere ulaşabilir veya fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler