Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Zamlar Durmuyordu: GAİN Abonelik Ücretleri Zamlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz gün Exxen’in zam haberini sizlere aktarmıştık. Bu zam haberimizle birlikte son otuz günlük süreçte beşinci zam haberimizi sizlere ulaştırıyoruz.

Son dönemlerde Mahsun J adlı komedi dizisiyle adından çokça söz ettiren yerli dijital yayın platformu GAİN, tıpkı diğer yayın platformları gibi abonelik ücretlerine zam yaptı. Zam yapan yayın platformları arasında henüz Amazon Prime Video ve BluTV bulunmazken, çok sürmeden onların da sevindirici(!) haberi vereceğini düşünüyoruz.

GAİN Abonelik Ücretlerine %50 Zam

gain

GAİN 99 TL olan eski abonelik ücretine yüzde ellilik bir zam yaparak yeni abonelik fiyatını 149 TL olarak belirledi. Dolar bazında fiyata bakacak olursak eğer bu da günümüz kuru ile yaklaşık 5 dolarlık bir ücrete tekabül ediyor. Yerli içerik platformu bu zamla beraber altı aylık süreçte yüzde dört yüz elliye yakın bir zam yapmış oldu. Platformun altı ay önceki abonelik fiyatı ise 34,90 TL‘ydi.

Öte yandan GAİN’in rakiplerinin büyük çoğunluğu, GAİN’den çok daha uygun fiyata abonelik hizmeti sunuyor. Bu da GAİN’in yeni kullanıcılarla buluşma ihtimalini bizce biraz azaltıyor. Bununla birlikte işbu yerli platform ilerleyen günlerde kullanıcı çekmek için bazı hamlelerde de bulunabilir. Zamanla bunun olup olmayacağını sizlerle birlikte göreceğiz.

Son olarak daha fazla güncel zam haberi için bizi takipte kalmayı ihmal etmeyin. Gününüz zamsız ve güzel geçsin…

Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler