Cumartesi, Nisan 20, 2024

ZTE Axon A20 5G, Satışa Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız birkaç ay önce ZTE, dünyanın ilk ekran altı özçekim kameralı telefonunu piyasaya sürdü, ancak bu küresel bir lansman olmadığı için yalnızca Çin’deki insanlar satın alabiliyordu. O zamanlar, Çin dışındaki insanların akıllı telefonu satın alıp alamayacakları belli değildi. Tüm spekülasyonlara son veren ZTE, şimdi Axon A20 5G‘yi daha fazla pazar için kullanılabilir hale getiriyor.

ZTE A20 5G akıllı telefon artık AB, İngiltere, Japonya, Kore, Tayland, Malezya, Filipinler, BAE, Ukrayna, Suudi Arabistan ve Güney Afrika’da mevcut. ZTE Axon A20 5G, 449 € / 449 $ / 419 £ fiyatıyla ilk başta sınırlı sayıda davetiye kodları aracılığıyla (Pocketnow aracılığıyla) satılacak. ZTE, insanları Axon A20 5G’yi satın alan ilk kullanıcılardan biri olmaya davet ediyor ve bunu yapmak size akıllı telefonun yanı sıra ücretsiz bir ZTE LiveBuds TWS kulaklık kazandıracak. Tekliften yararlanmak için New Vision Club programına katılmanız gerekiyor.

zte axon 5g ekran alti kamera
ZTE Axon A20 5G, Satışa Çıktı! 2

ZTE A20 5G, 6 veya 8 GB RAM ile birleştirilmiş bir Snapdragon 765G işlemci tarafından desteklenmektedir. Ekranda parmak izi sensörlü 6,92 inç OLED’e sahip akıllı telefon, 5G bağlantısı, 4220mAh pil ve 32 megapiksel ekran altı selfie kamerası içerir. Arka kamera dizisi 64 megapiksel birincil sensör ve 2 megapiksel derinlik ve makro sensörlü 8 megapiksel ultra geniş içeriyor.

Cihazda iki farklı depolama seçeneği ile karşılıyoruz ki bunlar klasik haline gelen 128GB ve 256GB depolama seçenekleri. Eğer daha fazla depolama alanına ihtiyaç duymanız durumunda bir microSD kart yuvası desteğini cihazda görebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler