Cumartesi, Nisan 20, 2024

100 Thieves Takımı CS:GO Arenasından Çekildiğini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

CEO Nadeshot bugün, CS:GO sahnesinden resmi olarak ayrıldığını duyurdu. Seyahatle ilgili zorlukları, Avrupa’daki olaylara odaklanmayı ve COVID-19’u hareketin arkasındaki ana nedenler olarak gösterdi.

Kuzey Amerika’daki en büyük organizasyonlardan biri olan 100 Thieves, bölgedeki CS:GO için büyük bir darbe oldu.

100 thieves csgo

EkJNGO0WoAEwzf4

100 Thieves‘nin sahneden çıkmasının ana nedenlerinden biri, takımın performansını nasıl etkileyeceği ve puan sistemi nedeniyle etkinliklere katılma yeteneklerini potansiyel olarak engelleyeceği için uygun kadro hamleleri ve transferler yapamamaktır.

Complexity’nin kadrosuna taşınacağı bildirildi ve takımın eski baş antrenörü zaten 100T ile yollarını ayırdı ve 5 Ekim’de VALORANT kadrosuna koçluk yapmak için NRG’ye katıldı. Organizasyon, bir ev bulmaya çalıştığını söylüyor.

100T’nin CS:GO arenasını ikinci kez kapatması olacak, ilki 2018’de orijinal Brezilya kadrosuyla ve şimdi de bu Oceanic iterasyonuyla. Nadeshot’a göre, gelecekte rekabete yeniden girmeyi deneyebilirler, ancak 100T’nin şu anda bunu yapması mantıklı değil.

Nadeshot’un duyuruda söylediği gibi, sadece olduğu gibi devam etmek oyuncular veya organizasyon için bir anlam ifade etmiyordu.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler