Perşembe, Mayıs 2, 2024

FaZe Clan, IEM New York 2020 EU Şampiyonu Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

FaZe Clan, IEM New York AB şampiyonluğunu eve götürüyor. 11 Ekim’de FaZe, beş maçlık bir çevrim içi maçta OG ile karşı karşıya geldi.

Dünyada 17. sırada yer alan FaZe Clan 140.000 $’lık ödülün sahibi oldu. BLAST Pro Series Copenhagen 2019’dan bu yana hiçbir etkinliği kazanamayan FaZe için iyi bir motivasyon oldu.

3282653b

iem ny niko

OG hayranları teselli buluyor çünkü takım 10 ay sonra ilk kez büyük bir final serisine ulaştı. Rekabetçi bir seriden sonra FaZe Clan’a 3-0 yenik düştü. FaZe, IEM New York EU genelinde Heroic, BIG ve Vitality’yi yenerek tutarlı bir performans gösterdi.

Final serisi, FaZe Clan’ın sırasıyla 22-20, 16-5 ve 16-11 sonuçlarla Mirage, Inferno ve Dust II’de zafer kazandığını görmek için nispeten tek taraflıydı. OG Esports güçlü bir şekilde başlasa bile, FaZe Clan uzun vadede üstünlük gösterdi ve Nikola “NiKo” Kovač gibi deneyimli oyuncular seriye üstünlük sağlayarak galibiyeti aldı.

FaZe Clan, perşembe günü başlayacak Dreamhack Açık Sonbahar 2020 turnuvasına katılmaya hazırlanıyor. Heyecan burada olacak, turnuvayı izlemek için Dreamhack’in Twitch kanalından takip edip izleyebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler