Cuma, Mart 29, 2024

Microsoft, Amerika’da Bing Cashback Sistemini Başlatıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aralık 2019’da Microsoft’un Bing Rebates adına geri ödeme programını geri getirdiğini söylemişti. Bugün Microsoft, Bing Rebates özelliğinin artık ABD’de yayında olduğunu duyurdu. Bing İadeleri, Bing’de katılımcı perakendecilerle alışveriş yaptıklarında Microsoft Rewards üyelerine indirim sağlar. Microsoft, bir perakendeci satın alma işlemini onayladıktan sonra indirim tutarını PayPal aracılığıyla ödeyecektir. Microsoft Bing, Microsoft Store aracılığıyla kendi ürün ve hizmetlerinde indirim sunmanın yanı sıra NewEgg, Lego ve 71 diğerleri gibi popüler perakendecilerle ortaklık kurdu.

Bing rebates program
Microsoft, Amerika'da Bing Cashback Sistemini Başlatıyor 2

Bing Cashback nasıl çalışıyor?

  • Önce Microsoft Rewards‘da oturum açın. Bing’de arama yapın ve Bing Rebates alışveriş etiketleriyle arama sonuçlarını arayın.
  • Bir satın alma yapmak için perakendecinin web sitesini tıklayın, ardından normalde yaptığınız gibi alışveriş yapın. Satın alma işleminizi, perakendecinin sitesinden ayrılmadan veya bir kupon kodu kullanmadan tek bir göz atma oturumunda tamamlamalısınız. Satın alma işleminizi tamamladığınızda, indirim Ödüller hesabınıza geçecektir.
  • 90 gün sonra, satıcı satın alma işleminizi onaylarsa, kazandığınız nakit iadeyi PayPal aracılığıyla aktarabilirsiniz.
  • İndirim kazanmak için tarayıcınızda üçüncü taraf çerezlerini etkinleştirmelisiniz. Bu, çoğu tarayıcıda varsayılan ayardır, ancak ayarları değiştirdiyseniz veya özel gizlilik yazılımı yüklediyseniz, standart bir yapılandırmaya geri dönmeniz gerekebilir.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler