Cuma, Nisan 19, 2024

GameStop ve Microsoft, Uzun Vadeli Ortaklık Kurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

GameStop, 10 ülkede 5.000’den fazla mağazaya sahip dünyanın en büyük video oyunu perakendecisidir. Bugün GameStop, teknoloji ve yazılım devi Microsoft ile uzun vadeli bir ortaklığını duyurdu. Bu ortaklığın bir parçası olarak GameStop, Dynamics 365’i şirketin back-end (Arka taraf) ve mağaza içi çözümü olarak dağıtacak, GameStop perakende mağaza ortakları yeni Microsoft Surface cihazları ile donatılacak, Microsoft 365 ve Microsoft Teams 30.000 çalışan ve GameStop için üretkenlik çözümü olacak mağazalarında Xbox Tam Erişim satmaya başlayacak.

xbox game project xcloud
GameStop ve Microsoft, Uzun Vadeli Ortaklık Kurdu 2

Amerika Birleşik Devletleri Kurumsal Ticaret Başkanı Matt Renner, “GameStop, oyuncuların en sevdikleri video oyunlarını, donanımlarını ve aksesuarlarını bulmaları, topluluktaki diğer kişilerle sosyalleşmeleri, yeni oyunlar denemeleri ve en son ipuçları ve trendler hakkında eğitim almaları için popüler bir yer haline geldi” dedi.

Microsoft. GameStop, Dynamics 365 ve Microsoft 365’in gücünden yararlanarak teknoloji altyapısını modernize edebilecek ve mağaza çalışanlarını ve hayranlarını yeni ve heyecan verici yollarla destekleyebilecek. Bu ortaklık aynı zamanda GameStop’a çok kanallı platformu genelinde operasyonel verimlilikleri artıracak gelişmiş perakende yönetimi teknolojileri sağlıyor. “

Microsoft’un Oyunlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Phil Spencer şunları ekledi: “GameStop uzun yıllardır oyun ürünlerimiz için güçlü bir pazara giriş ortağı oldu ve Xbox Serisinin lansmanı için bu ilişkiyi devam ettirip geliştirmekten heyecan duyuyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler