Perşembe, Nisan 25, 2024

100 TL Altında Klavye Önerileri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son yıllarda oyuncu ekipmanları kullanımı bi hayli arttı. Artık herkes yeni klavye, mouse vs. alırken Oyuncu olmasına dikkat ediyor. Bu listemizde size 100 TL bütçeyle alabileceğiniz en iyi oyuncu klavyelerini derledik.

Tabiki bu klavyeler mekanik değil. Ancak kötü markalarda değil. Düşük bütçe ile en iyi verimi almanız için listemizdeki ürünleri incelemenizi ve size en yakın geleni, en çok beğendiğinizi almanızı tavsiye ederiz.

Logitech G103

Listemize oyuncu ekipmanlarında en çok tercih edilen markalardan birisi olan Logitech ile başlayalım. Bildiğiniz üzere Logitech G103 uzun zaman önce piyasaya çıktı. Dayanıklılığı ve kullanışlılığı ile ön plana çıkan klavye, düzgün kullanımda 2 yılı çıkartıyor. 6 adet programlanabilir G tuşu ile kullanımınızı kolaylaştırıyor. Fiyatına gelecek olursak 72-90 TL arasında değişiyor.

g103 gaming keyboard images

A4 Tech X7-G800V

Yaklaşık bir aydır kullandığım ve gayet dayanıklı bulduğum A4 Tech X7, oyuncular için en iyi tercih olacaktır. Bu klavyeyi iyi yapan pek çok özelliği var. 15 adet programlanabilir tuşu ile tüm işlemlerinizi basit bir şekilde yapabileceksiniz. Kutu içerisinden çıkan CD ile klavyenin tuşlarını istediğiniz göreve atayabilirsiniz.

Bunun dışında klavyenin en sağında bulunan Multimedya tuşları oyunu alta atmadan tüm işlemlerinizi yapabiliryor. Ayrıca W-A-S-D ve Yön tuşları silikon tuş kapakları ile kaplı. Yine en belirgin özellikleriden birisi ise suya dayanıklı olması. Fiyatı ise 70-85 TL arasında değişiyor.

X7 G800V

Everest Rampage DLK-5115

Aslına bakacak olursak Everest oyuncular tarafından pek beğenilmeyen bir marka. Ve bu klavyenin fiyatı 100 TL’yi biraz aşıyor. Bu klavyeyi bu listeye almamızın nedeni ise internet üzerinden 97 TL‘den başlayan fiyatlarla bulabilecek olmanız. Klavye oldukça şık ve oyuncuya hitap edecek şekilde duruyor.

5 adet makro tanımlama tuşu ve 8 adet atanabilir kısayol tuşunu barındırıyor. Ayrıca kısayol tuşları klavye üzerinde sağa ve sola hareket edebiliyor. Hemen sağ üstünde bulunan ses düğmesi ise bilgisayarın sesini açıp kısmaya yarıyor.

DLK 5115

Everest Rampage Rapido KB-R03

Yine bir Everest klavyesi ile karşınızdayız. Bu klavyeyi diğer modellerden ayıran özelliği ise “ışıklı mışıklı” olması. Rapido KB-R03 7 ayrı renk aydınlatmasını içerisinde barındırıyor. Klavyenin hemen sol üstünde 6 adet makro tuşu ve sağ üstünde ise Multimedya tuşları yer alıyor. Klavyenin fiyatı ise 80-90 TL arasında değişmekte. 

rapido2 1

Benim bu listedeki önerim A4 Tech X7-G800V. Bu klavyeyi seçmemin nedeni ise daha fazla tuş ve daha dayanlıklı olması. Sizde fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler