Cuma, Nisan 26, 2024

Türk Tasarımcıdan 1278 LEGO Parçası İle Volkswagen Golf GTI

Paylaş

silkroad gaminggentr

Volkswagen firmasının efsanevi otomobillerinden olan Golf MK1 GTI modeli Türk tasarımcı Hasan Kabalak tarafından LEGO‘da bir araya getirildi. Toplamda 1278 parça LEGO ile oluşturulan bu otomobil 10 bin oy topladığı taktirde seri üretime geçecek.

Türk Tasarımcıdan VW Golf MK1 GTI

LEGO parçalarını hepimiz biliyoruz. Kimi zaman çok zor olan parçalar, yeri geldiğinde ortaya güzel görüntüler çıkartabiliyor. Hatta çoğumuzun çocukluğu LEGO parçalarını birleştirmek ile geçmiştir. Bu işi bir de hobi olarak yapan insanlar bulunuyor. Parçaları birleştirmek yerine, ortaya çıkan hayal gücü ve tasarım kusursuz görüntüler ortaya çıkartabiliyor.

Türk tasarımcımız Hasan Kabalak ise tam 1278 LEGO parçasına epey vakit ayırarak VW’nin efsanevi aracı MK1 GTI‘ı birebir tasarladı. Fotoğraflardan da gördüğünüz üzere aracın içi kadar dışı da mükemmel şekilde dizayn edilmiş durumda.

volkswagen-gti-mk1-lego-007
5 Bin Oy Gerekiyor

Aracın iç detayında direksiyon, el freni, motor, radyo, koltuk, direksiyon fonksiyonları ve lastiklere kadar her şey düşünülmüş. Bu proje ile birlikte LEGO firmasının karşısına dikilen Hakan Kabalak, şimdi bizden destek bekliyor. Bu tasarımın seri üretime geçerek mağazalarda satışa sunulması için toplamda 10 bin oya ulaşması gerekiyor.

Şuana kadar 5752 oy toplayan projenin 752 günü kaldı. Açıkçası biz Hakan’ın tasarladığı VW MK1 Golf GTI modeline bayıldık. İşçilik deseniz zaten hat safhada. O yüzden Türk yapımcımıza buraya tıklayarak destek vermenizi rica ediyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler