Cuma, Nisan 26, 2024

10 Second Ninja X Steam’de kısa süreliğine tamamen ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

10 Second Ninja X, GameDesignDan ve Four Circle Interactive tarafından geliştirilip Curve Digital tarafından yayınlanan bir platform oyunudur.

Oyun Mart 2016’da PlayStation Plus aboneleri için ücretsizdi. Şimdi ise Steam’de kısa süreliğine tamamen ücretsiz. Piyasaya 19 Temmuz 2016 tarihinde çıkış yapan oyun, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, macOS, PlayStation Vita gibi platformlarda yerini aldı.

maxresdefault 24

p1 2427580 44d4d09d

10 Second Ninja X 28 Mart 2020 tarihine kadar Steam’de tamamen ücretsizdir. Merak edenler için normal fiyatı 18,00 TL‘dir.

Oyun hakkında detaylı bilgi ve tamamen ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

10 SECOND NINJA X, son derece hızlı ve inanılmaz zor bir aksiyon oyunu. Alçak Kaptan Kocasakal seni kaçırdı ve ormandaki arkadaşlarını tam bir psikopat gibi robotların içine hapsetti. Kocasakal, senin dünyanın en hızlı ninjası olmadığını düşünüyor ama YANILIYOR. Kocasakal’ın her bölümdeki robotlarını on saniye ya da daha altında yok etmelisin. Her bölümde üç yıldızlı puan toplayacak kadar hızlı olmalısın. 100 bölüm boyunca mücadele ver, Kocasakal’ın uçan gemisini keşfet, gizemleri çöz, skorbordları tırman ve herkese GELMİŞ GEÇMİŞ EN HIZLI, EN HAVALI VE EN ODAKLANMIŞ KAHRAMAN KİMMİŞ GÖSTER.

Trailer video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler