Cuma, Nisan 19, 2024

200 TL’ye En İyi 4 Oyuncu Kulaklığı Modeli!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elinizde 200 TL var ve iyi bir kulaklık arıyorsanız bu yazı tam size göre. İşte 200 TL’ye kadar en iyi 4 kulaklık.

Oyuncuların vazgeçilmezi olan oyuncu ekipmanları gün geçtikçe pahalılaşıyor. Oyuncular ise yeni bir ekipman alacağı zaman oyuncu özelliklerini taşımasını istiyor. Durum böyle olunca tüketici ucuz isterken üretici ise pahalıya satıyor.

Bu yazımızda sizlere piyasada 200 TL altında fiyat etiketine sahip kulaklıkları derlerdik. Bakalım 200 TL altında hangi markaların hangi modelleri mevcut… İşte 200 TL’ye kadar en iyi oyuncu kulaklıkları…

Asus Cerberus BLK ALW Black Box

Asus’un Cerberus ailesinin bir modeli olan BLK ALW oldukça şık bir tasarıma sahip. Tam boy kulak yastıkları ile çevreden gelen sesleri izole eden Cerberus BLK ALW, yanında bir mikrofonda barındırıyor. Bu mikrofonun özelliği ise istediğiniz zaman çıkabilmesi ve masaüstü mikrofon olarakta kullanılabilmesi.

asus cerberus

Yine telefon ve tabletlerle uyumlu olan Cerberus BLK ALW, içerisinde 60mm neodimyum mıknatıslı sürücüler barındırıyor. Bu sürücüler ise her türde sesi en iyi iletmeyi sağlıyor. Cerberus BLK ALW‘nin piyasadaki fiyatı ise 199 TL.

Sades Hammer

Türkiye pazarına yeni giriş yapan Sades, uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları üreten bir firma. Bizimde çokça kullandığımız kulaklıklardan birisi olan Hammer ise 7.1 ses deneyimini sunuyor. Kablo üzeri kontrolcüsü bulunan Sades Hammer, oradan kolay bir şekilde kullanım sağlıyor.

sades hammer

Üzerinde esnek bir mikrofon taşıyan Hammer, ışıklı tasarımıyla dikkat çekiyor. Yine bu ışıkta 2 mod bulunuyor. Modlar kablo üzeri kontrolcüsünden değişebiliyor. Piyasadaki fiyatı ise 179 TL civarında.

Steelseries Siberia 100 

Oyuncu ekipmanlarının en büyük üreticilerinden birisi olan SteelSeries’in uygun fiyatlı modeli ise Sibera 100. Şık ve zarif tasarımı ile dikkat çeken Sibera 100, kulak yasıkları sayesinde çevre seslerini en iyi şekilde engelliyor. Yumuşak deriden üretilen kulak yastıkları uzun süre kullanım olanağı sağlar.

steelseries sibera 100

1.2 metrelik kablosu size biraz kısa gelebilir ancak kasanız yakınsa oldukça yeterli bir uzunluk diyebiliriz. Yine bu kulaklıktada mikrofon bulunuyor. Sibera 100’ün fiyatı ise 150-180 TL arasında değişiyor.

GamePower Medusa 7.1

Ucuz ekipmanları ile son dönemde adından söz ettiren GamePower, kulaklıkları arasına Medusa adında 7.1 modelinide ekledi. Kablosunda Sades Hammer’a göre daha az gelişmiş bir kontrol kumandası barındıran Medusa, yine üzerinde bir adet mikrofon taşıyor.

gamepower medusa

Ayarlanabilir kafa bandı ve kulak yastıkları sayesinde uzun süre kullanım imkanı sunan Medusa, 50mm neodimyum mıknatıslı sürücüleri sayesinde iyi bir ses deneyimi sunuyor. Piyasadaki fiyatı ise 169 TL.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler