Perşembe, Nisan 25, 2024

200W Güce Sahip Lazer Silahı Neler Yapabilir ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lazer silahları genellikle Bilim-Kurgu filmlerinde çokça görüyoruz. Tabii ki oralarda görmüş olduğumuz lazer silahlar çok daha güçlü olduğu için, koyduğu zaman oturtan cinste kurgular yapılıyor. Ancak genç arkadaşlar tarafından laboratuvar desteği ile üretilen 200W güce sahip lazer silahı, beklenenden güzel performans sergiledi.

200W Gücündeki Lazer Silahı Neler Yapabilir ?

Öncelik olarak bu değerdeki bir lazer silahın vücut ile kısa süreli temasından bir şey olmayacağını söyleyebiliriz. Hafif bir sinek ısırığı veya iğne batması gibi hissedilebilir. Voltaj değerleri arttıkça silahın gücü de artmaya devam ettiği için, üreten arkadaşlar silahı farklı malzemeler üzerinde denemişler.

Standart lazerler ile oranla çok daha güçlü olarak tasarlanan “bazuka” adı verilen lazer silah tam 200W güce sahip. Hal böyle olunca, normal lazer silahlara nazaran 400 kat daha fazla güce sahip. Zaten aşağıdaki videoyu izlediğiniz zaman neler yapabildiğini daha yakından görebiliyor olacaksınız. Böyle şeylere merakınız varsa eğer, evde yapmadan önce kesinlikle teniniz ile temas ettirmeyiniz veya kullandırmayınız.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Gerçekten bilim kurgu filimlerini aratmayan bi proje ve bu sayede önlerine bir kaç bin kapı açılabilir anlıcağınız geleceği 200wattlık bi lazer silahından daha parlak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler