Cuma, Nisan 26, 2024

2017 Film Önerileri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce Yapay Zeka ve Bilim Kurgu içerikli farklı öneriler paylaşmıştım. Eğer o yazımı görmediyseniz yorum kısmından giderek daha önceden önerdiğim filmleri izlemenizi -şiddetle- tavsiye ediyorum. Bu yazımızda ise filmleri içerik türünden değil de çıkış yılı bakımından listeleyelim. 2017 yılının pek başında olduğumuz için vereceğim filmler arasında 2016 sonlarında çıkmış filmlerde var. Film açıklamalarında IMDB puanlarını da görebilirsiniz.

 

 

5-Get Out – Kapan (2017)kapan

Daha önceleri komedi filmlerinde kendisini göstermiş olan Jordan Pele’nin ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirdiği filmdir. Film içerik olarak ırkçılığı işliyor. IMDB puanı azımsanmayacak derecede – 8,1. İzlemeye değer bir film.

 

4-Criminal – Suçlu (2016 )criminal movie 2016 reviews

17 Eylül 2016 da vizyona giren filmin IMDB puanı 6,3. Puan olarak yeterli ilgiyi görmediğini düşündüğüm film gizli servis ajanı Bill Pope ( Rya Reynolds ) ‘un tehlikeli bilgisayar korsanı Xavier Heimdahl tarafından yakalanıp öldürülmesi ile işleniyor. Neyseki Bill Pope ölmeden önce bilgisayar korsanı hakkında ki önemli bilgileri ve yüklü miktar parayı bir çanta ile beraber saklamayı başarmış, filmimizin işleyişi bu yönde. 

 

3-Trendeki Kız (2016 )The Girl on the Train Main Quad

Trendeki Kız, Tate Taylor tarafından yönetilen, senaryosu 2016 yılında aynı isimle yayınlanmış  Paula Hawkins’in romanından uyarlanma gizem/suç filmidir. 9 Kasım 2016 tarihinde vizyona giren film 6,5 IMDB puanına sahip. Trendeki Kız filmi, alkol problemleri olan ve işe gitmek için tüm gününü tren yolculukları yaparak önlerinden geçtikleri evlerdeki aileleri gözlemleyen Rachel Watson’a üzerinden işleniyor. 

 

2-Life – Hayat ( 2017 )life venom

Ülkemizde 24 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiş olan bilim-kurgu filmidir. 6,9 IMDB puanına sahip film Daniel Espinosa yönetmenliğinde çekilmiştir. Uzay istasyonunda ki 6 astranot Marstan aldıkları numune üzerinde çalışmaktadırlar. Marstan alınan tek hücreli canlı başlarda hayat belirtisi göstermese de ortam sıcaklığının yaşadığı dereceye gelmesiyle yaşam belirtisi göstermekle kalmıyor tüm mürettabın hayatını tehlike edecek hale geliyor. 

 

1-Transformes 5 – Son Şövalye ( 2017 )Transformers The Last Knight New Poster feat

Transformes hakkında çok bir bilgi vermeye gerek görmüyorum. Yer yer efektleriyle, üstün oyunculuk performanslarıyla izleyicinin kalbinde taht kurmuş serinin son filmidir. Henüz ülkemizde ve dünyada vizyona girmedi. Fakat 2017 içerikli listemizde yer almasa ayıp olacağı için koymak istedim. 24 Haziran 2017 de vizyona girecek filmin  önceki bölümlerini izlemediyseniz vakit kaybetmeden izleyip Son şövalye filmi vizyona girdiğinde sinemada izleme keyfini yaşayabilirsiniz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler