Perşembe, Mart 28, 2024

Bi bitmedi gitti! Cehennem Melekleri 4 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkçe çevirilerine kurban olduğumuz yabancı dizi ve filmler Türkiye çapında birçok kitleye hitap ediyor. Asıl adı The Expendables olan Cehennem Melekleri filminin 4. serisi de yepyeni bir macera, birbirinden farklı aksiyon öğeleri ile beyaz perdeye çıkacak. İşte Cehennem Melekleri serisinin yeni filmi Cehennem Melekleri 4 hakkında bazı bilgiler…

cehennem melekleri 4

2010 yılında birçok kitlenin hayatına girmiş olan Cehennem Melekleri film serisi bu yıl da yeni bir filme imza attı. Her filmi ayrı bir heyecan ve aksiyon kaynağı olan bu serinin yeni filmi Cehennem Melekleri 4‘ün konusu hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Serinin son filmi olacağı söylenen Cehennem Melekleri 4‘ün bütçesinin 100 milyon dolar olacağı ve çekimlere en kısa zamanda başlanacağı söyleniyor. Henüz hangi oyuncuların geri döneceği ise bilinmemekte.

Oyuncular arasında bir önceki serilerde olduğu gibi yine Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme gibi oyuncular olacağı tahmin ediliyor. 2014‘ten bu yana uzun bir aralıktan sonra yeni filmin 2018’in 2.-3. çeyreğinde çıkması bekleniyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler