Cuma, Nisan 19, 2024

Recep İvedik 5 Türk Sinema Tarihinin Rekorunu Kırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türk Sineme tarihinin en çok izlenen filmi olmayı başaran Recep İvedik 5 sinema severlerin yüzünü güldürdü. Zaten biliyorsunuz, son zamanlarda ülkemizde meydana gelen olaylardan ötürü ‘birazcık’ gülmeye hasret kalmıştık. Recep İvedik 5 ile de yeni bir rekorun kapısı aralanmış oldu.

Recep İvedik 5’i Kaç Kişi İzledi ?

Pek çok başarılı sinema filmi şimdiye kadar geldi geçti ve gitti. Ancak Recep İvedik 5 uzun bir süre akıllardan çıkmayacak gibi. Zaten Türk sinema sektöründe bir filmin ‘başarılı’ sayılabilmesi için en az 1 milyon barajını aşması gerekiyor. Ancak ülkemizde sinema kültürü çok fazla yaygın olmadığı için ne çok gelişebiliyor ne de çok ilerleyebiliyor.

Yakın zamanda Hızlı ve Öfkeli 7 vizyona girmişti hatırlarsanız. Şuanda Türkiye genelinde o filmin izlenme oranı 4 milyonu çoktan aştı. Daha ne kadar gider bilinmez ama, Recep İvedik 5 tam 7 milyon 371 bin 828 kişi tarafından izlenerek rekorları alt üst etmiş oldu. Bundan 3 yıl önce de vizyona giren Recep İvedik 4 tam 7 milyon 369 bin 098 kişi tarafından izlenerek yine farklı bir rekora imza atmıştı.

Rekor filmin devamını çekmeye karar veren Şahan Gökbakar ise gişe hasılatlarından oldukça memnun olsa gerek. Zaten bir film serisinin devamının gelmesi için belli kriterleri çoktan toplamanız gerekiyordu. Recep İvedik 6‘nın gelmemesi için şimdi ortada hiçbir sebep yok.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Şahan Gökbakar‘ın Instagram hesabından paylaştığı ülkemizde tüm zamanların en çok izlenen 10 filmine ve izlenmelerine yakından bir göz atalım.

sahan gokbakar recep ivedik 5 izlenme

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler