Perşembe, Nisan 25, 2024

2018’de Yayınlanmış En İyi Filmler!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kasım 2017 civarlarında araştırmaya başladığımız 2018’de yayınlanacak en iyi filmler arayışı hala devam ediyor. Sürekli soru aldığımız bu alanda 2018‘de şimdiye kadar yayınlanmış ve izleyicileri gerçekten etkilemiş filmlerden bir liste bulacaksınız. Öncelikle belirtmem gerekiyor ki elbette burada vereceğim tüm filmleri izleme şansım olmadı. İzleyici yorumları, film puanı gibi etkenlerden yola çıkarak listeme ekleyeceğim filmler olacak. Şimdiden iyi seyirler dilerim!

Black Panther – IMDB 8 – Fantastik / Bilim Kurgu

blackPanther

Eğer bir Marvel evreni takipçisiyseniz zaten filmi duymamış olma ihtimaliniz yok. Black Panther Marvel kurgusal evreninin 2018 de yayınlanan ilk filmi, aynı zamanda yeni bir süper kahramanı bize tanıttıkları filmdir. 200 Milyon dolar bütçe ile çekilmiş film 16 Şubat 2018 tarihinde ülkemizde gösterime girmişti. Eğer daha önce Marvel filmi izlemediyseniz başlamanız gereken film bu değil. Daha fazla zaman kaybetmeden başlayıp yetişin!

Güzel Ülke – IMDB 7.4 – Polisiye / Dramaguzelulke

Sam, Avusturalya’nın kuzey bölgesinde bir vaiz için çalışıyordur. Huysuz bir savaş gazisi olan Harry başka karakola geçtiğinde vaiz Sam ve ailesini Harry’e yardım etmek için gönderir. Fakat huysuz Harry ile ilişkileri asla düzenlemeyen Sam hararetli bir tartışmada Harry’i öldürür. Beyaz bir adamı öldürmekten suçlanan Sam, ailesi ile birlikte kaçmaya başlar. Gerçekler ortaya çıktıkça insanlar adaletin gerçekten sağlandığını sorgulamaya başlayacaktır.

Köpek Adası – IMDB 8.2 – Animasyon

isleofdogs

Animasyon / Macera kategorisinde öne çıkan film imdb puanıyla listede yeri olduğunu söylüyor. Megasaki City’de ki tüm köpeklerin toplanması kararıyla şehirde bulunan tüm köpekler -evcil olsun veya olmasın- devasa çöp döküm alanına terk edilir. Gönderilen köpeklerin içerisinde filmdeki 12 yaşındaki kahramanımız Atari’nin koruma köpeği de bulunmaktadır. Atari tek başına köpeğini aramak için bir maceraya atılır ve bu yolculuk bölgenin kaderini ve geleceğini değiştirecektir.

The Endless – IMDB 6.7 – Fantastik / Bilim Kurgu

The Endless

6 Nisan 2018’de ABD’de yayınlanan film ülkemizde vizyona girmiş değil. Düşük bütçeli ilk kurgusal denemelerini yapan yönetmenler, filmde basit bir çıkış noktasından gittikte daha fazla tüketen dışa sarılmış gizemlerin salgısından tereddüt yaratır ve terörü dalgalandırır. İzlemediğim için çok yorum yapamayacağım fakat fırsat olursa izlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum!

Yok Oluş – IMDB 7 – Fantastik

yokolus

12 Mart 2018 tarihinde ülkemizde NetFlix platformunda yayına giren film fantastik / bilim kurgu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçekleşen anormal olaylardan sonra hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan “Bölge X” onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Bölge her gönderilen keşif grubu farklı şekilde geri dönmüştür. 12. Keşif grubunu oluşturan bilim adamları kendilerini neyin beklediğini bilmeden bölgeye giriş yaparlar. Akıl almaz olaylar yaşayan ekibin birbirlerinden sakladıkları sırların ortaya çıkması herşeyi birbir değiştirecektir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler