Cuma, Nisan 26, 2024

The Walking Dead’in 9. Sezonunda Lauren Cohan’ı Göremeyeceğiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

9. Sezonu geçtiğimiz aylarda onaylanan The Walking Dead dizisi, yeni sezona görmeyi alıştığımız karakterlerden birinin eksikliği ile başlayacak. Dizide Maggie karakterini canlandıran ünlü oyuncu Lauren Cohan, erkek oyunculardan çok daha az gelir elde ettiği gerekçesi ile yeni sezon anlaşmalarına imza atmadı. Ünlü oyuncuyu yeni sezonda The Walking Dead dizisinde değil, başka bir dizinin baş rolünde göreceğiz.

Dizi, Binlerce Hayranı Olan Bir Oyuncuyu Kaybetti

2010 yılında AMC‘de yayınlanmaya başlamasıyla büyük ilgi gören yapım; her yeni sezonda yeni oyuncular, yeni mekânlar ve yaratıcı senaryolar ile izleyicilerin dikkatini daha çok çekmeyi başardı. Dizi son sezonlarda bazı eleştirilere meydan verse de, salt izleyici kitlesi ile yoluna devam etti.

Geçtiğimiz günlerde dizinin sevilen isimlerinden biri olan ve yapımda Maggie Greene isimli karaktere can veren Lauren Cohan hakkında bir sözleşme haberini sizlere sunmuştuk. Bu haberimizin içeriği de yine dizideki Maggie karakteri hakkında, sevgili hocalar. 

The Walking Deadin 9. Sezonunda Lauren Cohanı Göremeyeceğiz İÇERİK PNG

Norman Reedus(Daryl Karakteri) ve Andrew Lincoln(Rick Karakteri)’e göre daha az gelir elde ettiği gerekçesi ile yapımcı şirketten zam isteyen Lauren Cohan, anlaşılan o ki kendisine sunulan teklifi beğenmemiş. Erkek karakterlere oranla, dizideki rolünün hakkını aynı oranda verebildiğini düşünen ve daha az maaş almayı gerektiren bir durum olmadığını iddia eden Cohan, istediği ücrete yapımcıları ikna edemedi. Bu sebeple ünlü oyuncu, kendisine verilen diğer teklifleri değerlendirmeye başlamıştı.

İzleyiciler, Maggie Karakterine Alışmıştı

Pek çok yapımdan baş rol teklifi alan güzel oyuncu, The Walking Dead dizisi ile devam etmesine rağmen; hakettiğini kazanamadığı düşüncesi ile farklı bir diziye imza atmak durumunda kaldı. Anlaştığı yeni dizide başrol oyuncusunu canlandıracağı bilinen Lauren Cohan‘ı, yayınlanması onaylanan The Walking Dead’in 9. sezonunda göremeyeceğiz.

Bu haber; pek çok The Walking Dead ve Maggie Greene hayranı izleyicinin üzülmesine sebep oldu. Mâlumunuz, bir diziyi izlettiren en büyük etkenlerden biri, o dizide rol oynayan oyuncuların performansıdır. Rolüyle bütünleşen oyuncular, izleyici üzerinde -iyi rol, kötü rol farketmeksizin- izlenmeye değer bir karakter imajı bırakır. Görmeye alıştığı karakterin diziden alındığı durumlarda da izleyiciler, dizinin senaryosuna ve yapılan anlaşmalara eleştiriler yapmaya başlarlar, haklı olarak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler