Perşembe, Nisan 18, 2024

2020 Toyota Supra Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Muhtemel 2020 Toyota Supr‘nın fotoğrafları internete sızdırıldı . Nihayet Ocak ayında 2019 Detroit Auto Show‘da sergilenmesi düşünülen araç , ancak şimdilik sadece sızıntıdan ibaret.Görüntüler SupraMKV hayran sitesine aittir ; Bir kullanıcı Toyota’nın bu Supra fotoğraflarına e-posta gönderdiğini ve Alman internet sitesinde bir bekleme listesi incelemesinin yapıldığını söyledi.

Roadshow’dan Tim Stevens’ın bu yılın başlarında sürdüğü prototip Supra’daki kamuflaj yoluyla büyük stil ipuçlarının çoğu görülebiliyor . Toyota cephesinden ise her hangi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak görüntülerin Almanya ekibinden gelmesi ile aracın tasarımının bu şekilde olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Araç ile ilgili her hangi bir motor mekanik bilgisi henüz yok . Yayımlanan görüntüler araca ait bilgisayar çizimi olduğunu da belirtmekte gerekiyor.

Arka Görüntü

Official Toyota Supra Reveal 1

Toyota Tarafından Servis Edilen Görüntü

2020 toyota supra spy photo

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler