Salı, Nisan 16, 2024

Cadillac XT4 2019 Uygun Fiyatlı Lüks Suv

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemiz de çok fazla popüler olmamasına rağmen yurt dışında oldukça popüler olan Amerikan otomobil firması Cadillac‘ın XT4 serisinin 2019 modeli kendi seğmentin de uygun fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Yakıt tasarruflu  motor ve geniş  miktarda arka bacak mesafesi sunan, XT4 kompakt lüks SUV dünyasına hem satın alırken hemde kullanırken ekonomik bir çözüm getiriyor.

Özellikleri

Segmentindeki araçlar da olduğu gibi, beş kişilik XT4 turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motorla standart olarak geliyor. Cadillac’ın bu motoru 237 beygir gücü yapıyor. Dört tekerlekten çekişli otomatik ve önden çekişli standart olarak bulunuyor. Tabi-ki çekiş özelliği SUV model araçlar için standart özellik olarak sayabiliriz. Cadillac’ın Android Auto ve Apple CarPlay desteğini içeren 8 inçlik yeni bilgi ekranı ile donatılmıştır. 

aa736449f3ee70df443f1cdde08395c2

Üç farklı seviyede mevcuttur: Lüks , Premium Lüks ve Spor . Base Luxury sağlam eğlence ve telefon entegrasyon özelliklerine sahip olsa da, bazı özelliklere ışık tutuyor.

Temel Lüks döşeme seviyesi beklediğiniz tüm özelliklerle pek gelmiyor, ancak yine de iyi donanımlı. Öne çıkan özellikler arasında 18 inç jantlar, LED farlar, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar, simüle deri döşeme, anahtarsız giriş ve ateşleme, uzaktan çalıştırma ve çift bölgeli klima kontrolü bulunmakta.

Screenshot 8 1 1

Bilgi-eğlence sistemi 8 inç dokunmatik ekran, kolay Bluetooth bağlantıları için Yakın Alan İletişimi, Android Auto ve Apple CarPlay, dört adet USB çıkışı (bir C Tipi dahil) ve uydu radyolu yedi hoparlörlü ses sistemi tarafından yönetilir.

Edmunds’un İnceleme Videosu

Premium Luxury ürününe adım attığınızda otomatik silecekler, otomatik karartma aynaları, elektrikli bagaj kapağı, arka kargo gölgesi, sürücü koltuğu hafıza ayarları, ortam iç aydınlatması ve ön ve arka park sensörleri, kör nokta dahil olmak üzere ilave sürüş güvenliği yardımcıları bulunur İzleme ve sürücüyü uyarmak için titreşen bir koltuk.

Spor benzer donanımlı serilerde, sinyalleri ve ön viraj lambaları LED olarak donatılmış. İç mekan simüle edilmiş deri döşeme, farklı bir direksiyon simidi stili ve spor ön koltuklar.

Premium Lüks ve Spor için ek paket satın  alarak özellik eklenebiliyor.  Konfor ve Rahatlık paketi, masaj işlevi, deri döşeme (Spor için) ve elektrikli bagaj kapağının kumandasız kullanımı ile yükseltilmiş ön koltuklar ekliyor. Teknoloji paketi, bir dijital gösterge paneli, baş üstü ekranı, bir güç eğme ve teleskopik direksiyon kolonu ve kablosuz cihaz şarjını içeriyor.

Screenshot 9 1

Daha fazla güvenlik için, Sürücü Farkındalığı paketi, düşük hızlı önden çarpışma azaltma, bir takip mesafesi göstergesi ve şerit tutma yardımı içerir. Bu paketi sipariş ettikten sonra, Sürücü Yardımı paketinden adaptif cruise control ve ön ve arka otomatik frenlemeyi de seçebilirsiniz. Gelişmiş Görünürlük paketi, dikiz aynasında görüntülenen kameraların yanı sıra otomatik park etme özelliği de dahil olmak üzere ek kameralar takımı ekler.

İsteğe bağlı 20 inç jantlarla donatıldığında, Spor ayrıca adaptif süspansiyon özelliği opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Fiyatı

Cadillac XT4 üstte bahsettiğimiz gibi 3 farklı seviyede donanım ile satılmakta. Lüks modelin başlangıç fiyatı 39,295$‘den başlıyor. Diğer versiyonları ise 42.00$ dolardan başlayan fiyatlarla satılmakta.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler