Perşembe, Nisan 25, 2024

Mercedes, AMG A-45’in Drift Videosunu Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mercedes yeni canavarı AMG A-45’in drift videosunu yayınladı. Bir kere izleyen replay tuşuna basar.

Mercedes yeni yıla özel olarak harika bir video yayınladı. Mercedes‘in hatchback ve üst düzey modeli A45 piste çıktı ve harika görüntüler ortaya koydu. Yakın zamanda tanıtılacak olan A45 çıkmadan önce bu video ile dikkatleri üzerine çekecek.

Bu yıl Mercedes A serisinde yeni kasaya geçti. Yeni A serisi oldukça dikkat çekmişken kasanın üst düzey modeli henüz ortada yoktu. Yeni A45’in 4 çeker olacağını hemen hemen herkes biliyodur. Ancak Mercedes bu konuyu vurgulamak için harika bir video paylaşmış.

Bu video ile araca Drift Modu’nun ekleneceğini belirten Mercedes 4 çekiş sisteminde harika drift sistemi getirildiğinide açık açık belirtiyor. Aracın 2.0 litrelik bir motoru ve 370 küsür beygir güçünde olduğu biliniyor. Tabi bu değerler tanıtımdan sonra netleşecek. Aracın drift sistemi çok iyi olmuş. Umarız bu sistemi daha iyi hale getirirler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler