Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi’den Otomobiller İçin Hızlı Şarj Aksesuarı: Mi Car Charger Basic

Paylaş

silkroad gaminggentr

Otomobil sahibi olan hemen her kullanıcının ihtiyaç duyduğu çakmaklık girişli şarj aletleri, Xiaomi şirketiyle daha moden bir hale geliyor. Şirketin duyurduğu Xiaomi Mi Car Charger Basic; modern ve estetik tasarımıyla gelirken, hızlı şarj özelliğini de bünyesinde barındırmasıyla kullanıcıların bir hayli ilgisini çekiyor. Şirket bu tür bir ürünle, teknoloji pazarında ne kadar geniş bir alana yayıldıklarını belli etmekte.

Qualcomm Quick Charge 3.0 Desteği…

Sanıyoruz ki Xiaomi markasını duymayanlamız kalmamıştır. Özellikle akıllı telefon modelleri ile büyük bir başarı sağlayan şirket, teknolojinin çeşitli alanlarında da seri üretimler yapıyor. 

Akıllı hoparlör, bilgisayar, temizlik robotu, çay-kahve makinaları ve hatta akıllı klozet kapakları bile üreten şirket; pazarda büyük bir söz hakkına sahip konuma geldi.

Xiaomiden Otomobiller İçin Hızlı Şarj Aksesuarı Mi Car Basic İÇERİK

Son tanıtımını yaptığı ürünlerden biri, şirketin bu geniş ürün çeşidine bir yenisini daha ekliyor. Otomobil sahipleri için düşünülen bu cihaz, kullanıcıların işlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış. Ayrıca oldukça hoş görüntüsüyle de, otomobillerimize ufak bir detay katacak gibi duruyor.

Şirketin yeni tanıttığı Xiaomi Mi Car Charger Basic isimli şarj aleti, eskiden de çok kez gözdüğümüz diğer ürünler gibi çakmak yuvasından güç alıyor. Fakat bu cihaz, bir özelliği ile rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor diyebiliriz.

Aynı anda iki telefonu birden şarj edebilen Xiaomi Mi Car Charger Basic, Qualcomm şirketinin Quick Charge 3.0 teknolojisini bünyesinde barındırıyor. Fakat hızlı şarj imkanı, sadece bir usb çıkışından sağlanabiliyor. Yani aynı anda iki telefonu birden hızlı bir şekilde şarj edemeyeceğiz.

Siyah renkte piyasaya sürülen Xiaomi Mi Car Charger Basic, yuvarlak bir tasarım çizgisine sahip. Mavi bir led lambayı da bünyesinde barındıran model, araçlarımızın içerisindeki ambiyansı süsleyebilir. 

Piyasada çokça bulunan bu tür şarj aletleri, genellikle uzun şarj süreleriyle kullanıcıların canını sıkmakta. Lakin Xiaomi şirketinin söz konusu ürünü, sanıyoruz ki ihtiyacımız olan hızı bize kazandıracak. 

Xiaomi Mi Car Charger Basic modelinin tüm teknik detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler