Cuma, Nisan 26, 2024

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1 Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuların ve sistem toplayanların gözdesi Thermaltake, yakın zamanda bir RAM MOD yarışması başlatmıştı. RAM MOD yarışmasında çok iddialı tasarımlar görmüştük. Bu tasarımları da sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise 2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1 ile karşınızdayız.

Yine iddialı bir MOD yarışması karşımızda ama bu sefer RAM değil de daha iddialı bir ürün üzerine yarışma düzenlenecek. Bu kez profesyoneller kasaları üzerine çalışacak ve özel tasarımlarını sunacak. Üstelik bu kez düzenlenecek olan etkinliğin arkasında güçlü sponsorlar olacak.

Kaçırmayın: Thermaltake Core P6 TG Serisi Kasalar Duyuruldu

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1 için Merak Edilenler

Yarışmadan genel olarak söz ederek başlayalım. Yarışmada toplamda 7 ayrı Modcu boy gösterecek. Alanında iddialı isimler, Core P8 serisi kasalar üzerinde özelleştirme yapacak. 15 Haziran’dan itibaren başlayan yarışmada Core P8 kasaları açık modda özelleştirmek için yarışmacılar;

  • Tt sıvı soğutma bileşenlerini,
  • ToughRAM serisi bellekler,
  • ToughPower PF1 ARGB 1200W Titanium bileşenlerini kullanacak. Üstelik bunlara ek olarak yarışmacılara sponsorlar tarafından da sağlanacak olan ürünler var.

Kaçırmayın: 2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1 için Son Yaklaştı! İşte Tasarımlar

Sporsorların yarışmacılara sağlayacağı ürünler ise şöyle;

  • ZOTAC – ZOTAC Gaming Geforce RTX 3060 Twin Edge grafik kartı
  • AMD – AMD Ryzen 5 3600 işlemci
  • ASRock – B550 Extreme4 anakart
  • Plextor – M9Pe(Y) SSD

Bunlar da sponsorlar tarafından sağlanacak olan ürünler olacak. Yarışmacıların yapması gereken en iyi tasarımla kasayı toplamak. Ayrıca NeonMaker yazılımı kullanılarak özel bazı iç aydınlatma efektlerine de yer verilmesi gerekecek. En iyi çalışmayı yapan yarışmacılar ödülün sahibi olacak.

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1

Kullanıcılar Oy Kullanabilecek

Diğer yarışmalarda olduğu gibi bu sefer sunulacak olan yarışmada da yine Tt forum üyeleri yarışmada oy kullanabilecekler. Bu sefer oylamanın oranı biraz daha farklı olacak. Yarışmada;

  • Forum üyelerinin oyları %25,
  • Thermaltake tarafından verilen oylar %25,
  • Uzman modcular tarafından verilen oylar %25,
  • Sponsorlar tarafından verilen oylar %25 etkili olacak.

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1 yarışmasında yer alacak olan modcular konusunda bilgi vermeden önce gelin markanın yarışmada kullanılacak olan ürünlerinden kısaca söz edelim.

Core P8 Kasa

Hepsi bir arada serilerden biri olan Core P8 kasaları, hem açık çerçeve formunda hem de kapalı formda kullanılabiliyor. Zaten kasa tamamen modüler yapıda. Üst düzey PC bileşenlerinin kullanılabildiği kasada, döner PCI-E yuvaları bulunuyor.

Ayrıca çıkarılabilir filtreleri ve 140 mm ile 120 mm arasında fan desteğini de unutmamak gerekiyor. Çok geniş bir sıvı soğutma desteğine sahip olan kasada özelleştirme adına yok yok diyebiliriz.

NeonMaker Yazılımı

NeonMaker çok başarılı bir yazılım. Sadece önceden ayarlanmış olan aydınlatma efektlerini değil, kendi oluşturduğunuz efektleri kullanmanızı da sağlıyor.

NeonMaker’ı kullanarak her bir LED ampul üzerinde düzenleme yapmanız ve kendi efektlerinizi oluşturmanız mümkün.

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1

Riing Quad Radyatör Fanı

Premium seviyede olan fanlar, sessiz çalışması üzerine tasarlanmış başarılı fan modelleri arasında yer alıyor.

Toplamda 54 LED ve RGB desteğiyle beraber ışıklandırma konusunda da tam özelleştirilebilir olan seri, hem siyah hem de beyaz renk seçeneklerine sahip. Ayrıca 12 cm ya da 14 cm boyutlarında tercih edilebiliyor.

Yarışmacıların sponsorlardan ve Thermaltake markasından kullanabilecekleri ürünler bu şekilde. Dilerseniz şimdi baştan beri konuştuğumuz şu yarışmacıları da kısa kısa tanıyalım.

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1 Yarışmacıları

Toplamda 7 modcunun mücadele edeceği yarışmada, oldukça profesyonel isimler yer alıyor.

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1

Ahmed Safuan: Malezya’dan yarışmaya katılan mod yapımcısı, 2016 yılında beridir bu alanda çalışmalar yapıyor. Özel dağıtım plakaları yapmaya başlayan ve kendi şirketini kuran modcu oldukça iddialı.

Clerence Yu: Çin’den yarışmaya katılan modcu, daha önce birçok zafer kazanmış olan ünlü isimlerden birisi.

Franco Martinelli: İtalya’dan yarışmaya katılan modcu, resim ve airbrush tekniklerinde ustalaşmış olan bir modcu.

Mark Van Acosta: Filipinler’den yarışmaya katılan Mark, yarı zamanlı bir modcu olarak çalışıyor.

Sam Arlain: İngiltere’den yarışmaya katılan Sam, 2018 yılında Thermaltake UK modding kupasını kazanmayı da başarmış bir isim.

Stephane Beaulieu: 2010 yılından beridir modlama ile uğraşan Kanadalı yarışmacı, 30 yıllık bir PC endüstri tecrübesine sahip.

YG Kim: Panda PC’nin CEO’su olan Kim, Kore’den yarışmaya katılacak.

2021 Thermaltake CaseMOD Invitational Season 1 yarışmacıları da böyle. RAM mod yarışmasında çok iddialı tasarımların geldiğini biliyoruz. Bakalım bu sefer ne kadar iddialı çalışmalar göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler