Salı, Nisan 16, 2024

2021 Thermaltake Expo Haziran Etkinliği için Geri Sayım Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güçlü soğutucular, RGB destekli şık tasarımlı oyuncu donanımları ve çok daha fazlasıyla kendini gösteren Thermaltake, yeni bir şova hazırlanıyor. 2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliği ile marka, bir yandan yeni ürünlerini gösterecek bir yandan da oyuncuların merak ettiği soruları cevaplayacak.

Sanal olarak düzenlenecek etkinlikte yeni ürünler duyurulurken, marka stratejileri hakkında da gelişmeler paylaşılacak. Özellikle bu sezon benimsenecek olan “Senin MOD’un, Senin YOL’un” mottosunu göreceğiz. Yeni pazarlama fikri olarak sunulacak “Your MOD, Your WAY” yani “Senin MOD’un, Senin YOl’un” kavramından yola çıkarak, favori ürün gruplarında çok daha canlı, yeni bir renk şeması sunulacak.

Bu sayede hedef kitle olan modcular, oyuncular ve PC sistem toplama meraklıları için daha fazla özelleştirme seçeneğinin sunulduğunu göreceğiz. Peki etkinlik ne zaman yapılacak ve etkinliği nereden takip edebileceğiz?

2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliği ne zaman başlıyor?

Etkinlik için çok az bir süre kaldı. Sanal olarak düzenlenecek etkinliğin başlama tarihi 1 Haziran olarak açıklandı ve 4 Haziran’a kadar da sürecek. Bu süre içerisinde belirlenen takvime göre her gün yeni bir lansman görmüş olacağız.

Etkinlik, markanın Global YouTube kanalından, Facebook sayfasından ve etkinlik mikrosite sayfasından canlı olarak yayınlanacak. İlk 3 gün için yayınların global olması adına İngilizce yayınlar yapıldığını göreceğiz. Sonrasında ise son gün Çince yayın yapılacak.

Üstelik sadece yeni ürünler ya da yeni pazarlama fikirlerini görmekle kalmayacağız. Bunun yanında soru cevaplar, yayınların sonunda canlı olarak sunulacak PC toplama çalışmalarını da göreceğiz. Daha detaylı anlaşılması açısından belirlenen etkinlik akışını da ekleyelim.

2021 Thermaltake Expo Haziran – Programlar

2021 Thermaltake Expo Haziran

CEO Açılış için Konuşma Yapacak

  • 1 Haziran’da 14:30 GMT+8 saatinde Thermaltake CEO’su Kenny Lin, en yeni ürünlerin gösterileceği etkinlik için bir açılış konuşması gerçekleştirecek.

Ürün Lansman Prömiyerleri

  • 1 Haziran’da yapılan CEO açılış konuşmasının hemen ardından ilk ürün lansman prömiyeri başlayacak.
  • Sonrasında ise 2-3 Haziran’da da 14:30 GMT+8 saatinde, yeni ürün prömiyerleri olacak.

Thermaltake ile Ürün Tartışmaları

  • 1 Haziran ile 2 Haziran’da saat 19:00 GMT+10’da, Thermaltake’in en çok beklenen ürünleri incelenecek. En yeni özellikler konuşulacak ve tasarımlar tartışılacak.
  • Canlı olarak PC toplama ve soru cevaplar yapılacak.

Thermaltake ile Kullanıcı Deneyimi

  • 1 Haziran ile 2 Haziran 13:00 GMT-7 saatinde, Thermaltake markasına ilişkin en son gelişmelerden söz edilecek ve en yeni ürünlerle en iyi kullanıcı deneyiminin nasıl sağlanacak anlatılacak. Yine canlı PC oluşturma rehberine yer verilecek ve soru cevaplar olacak.

2021 Thermaltake Expo Haziran

2021 Thermaltake Expo Haziran etkinliği için açıklanan bilgiler bunlar. Etkinliği takip etmek isteyenler için markanın sosyal medya adreslerini de aşağı ekleyelim.

  • Thermaltake Facebook sayfası burada. Etkinlik takip edilebilir.
  • Thermaltake YouTube kanalı burada. Yine etkinlik takip edilebilir.
  • Thermaltake’in etkinlik için oluşturduğu web sayfası burada. Yine etkinlik izlenebilir.
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler