Perşembe, Mart 28, 2024

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1 Yarışması Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu aksesuarı ve oyuncu donanımları denince akla ilk gelen markalardan Thermaltake, 2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1 etkinliği ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

En son 2020 yılında “RAM Mod Invitational” ve “NeonMaker Lighting Invitational” etkinlikleriyle gündeme gelen marka, şimdi de ünlü RAM modlayıcılarını bir araya getirecek.

19 Mayıs tarihine kadar sürecek olan yarışmada, markanın müşterileri de söz sahibi olacak. Peki, şartlar neler olacak ve hangi katılımcıları göreceğiz?

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1 renkli geçecek

Şartlar ve oylama hakkında bilgi vermeden önce, bilmeyenler için kısa bir açıklama yapalım. Bu etkinlik ya da yarışmada, katılımcılara TOUGHRAM serileri verilecek ve kendi özel tasarımlarını yapmaları istenecek.

Bir nevi özgün, özelleştirilmiş RAM tasarımları yapılacak ve en iyi tasarımı yapan kazanacak. Tabii ki her şey yazıldığı kadar kolay değil. Etkinlikte bazı kurallar var ve modcuların bu kurallara uyarak ilerlemesi gerekiyor.

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1

Yarışmanın Kuralları Neler Olacak?

Biraz daha anlaşılır olması adına kuralları tek tek ele alalım.

  • Birinci ve en önemli kural, TOUGHRAM bellekler için RAM’in kendi genel görünümünde herhangi bir değişiklik yapılmaması. Sadece soğutucular üzerinde, ana RAM yapısını ellemeden değişiklikler yapılabilecek. Yani bu sınırlarda bir tasarım çalışması olacak.
  • Özel tasarım yapılan TOUGHRAM bellekler başka herhangi bir PC bileşeni olmadan tek başına kullanılacak. Burada başrol zaten RAM. Anakarta ya da başka bir PC birimine RAM’i takarak farklı tasarım çalışmaları yapılmayacak. Sadece RAM olacak.
  • Moderler isterlerse kendi özel tasarımları için stantlar oluşturabilecek ama yine odak RAM olmak zorunda.
  • Moderatörlerin, etkinlik devam ettiği süre boyunca Tt forumlarında en az haftada bir derleme güncellemesi yapması gerekecek.
  • Finalden, yani moderlar için sunulan son teslim tarihinden önce modifikatörler en az 10 fotoğraf ve bir de video ile çalışmalarını teslim etmek zorunda olacak.

Açıklanan yarışma kuralları bunlar. Zor mu derseniz değil. Genel olarak toparlayacak olursak mantık çok basit. Başrol her zaman RAM olacak ve kişisel tasarımları göreceğiz. En iyi tasarım ise ödülü almış olacak.

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1

Oylama Nasıl Yapılacak?

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1, temelde bir yarışma. Sonuç olarak bir kazanan ortaya çıkacak ve bir galip belirlemek için oylama yapılması gerekecek. Oylama ise 4 bölümden oluşacak.

Oyların;

  • %15’i etkinlik planlama ekibi dışında Thermaltake HQ’daki herkesin vereceği oylardan oluşacak.
  • %25’i Thermaltake CEO’su Kenyy Lin tarafından verilen oylardan oluşacak.
  • %30’u Tt topluluk üyeleri tarafından verilen oylardan oluşacak.
  • %30’u profesyonel olan moderatörler tarafından verilen oylardan oluşacak.

Kazanan bu şekilde belirlenecek. Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olan çalışmalara toplam 5 bin dolar ödül verilecek.

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1 5 e1616464745748

Thermaltake Forumu Üyeleri Nasıl Oy Kullanacak?

Sonuçta yarışmada müşteriler de yer alacak. Müşteriler de oy kullanabilecekler ve bunun için forum üyesi olmaları gerekecek. Eğer üye değilseniz öncelikle foruma üye olmanız gerekiyor. Sonrasında ise üye girişi yapıp, oylama sayfasına giderek oyunuzu kullanabileceksiniz.

  • Buradan Forum için üyelik sayfasına gidebilirsiniz.
  • Buradan ise oy kullanılacak forum sayfasına gidebilirsiniz.

Oylama Ne Zaman Başlacak ve Ne Zaman Bitecek?

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1 için iki ayrı oylama olacak. Bunlar;

Tahmin Oylaması: 2 Nisan’da başlayıp 23 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek olan oylamada, yarışmayı kimin kazanacağını tahmin edeceksiniz. Etkinlik sayfasından kontroller ve oylama yapılabilecek. Ayrıca burada kullanıcılar 1 adet TOUGHRAM kazanabilecek.

Ana Oylama Etkinliği: Adı üzerinde kazananın belirleneceği oylama olacak. 5 Mayıs tarihinde başlayacak ve 19 Mayıs 2021 tarihinde son bulacak.

Peki, Yarışmaya Kimler Katılıyor?

Yarışmaya farklı ülkelerden 8 ayrı isim katılıyor. Dilerseniz bu isimleri de kısa kısa tanıyalım.

Erik BergWest: Kanadalı olan isim, 5 yıllık bir modifikasyon deneyimine sahip. Hatta “2019 Thermaltake PC modifikasyon Master Battle Season 2” etkinliğinde üçüncülüğü var.

Wael Kadri: Asıl meslek olarak inşaat mühendiliği yapan Wael, 12 yaşından beridir bilgisayar donanımları ile ilgilenmekte olan bir isim. Yani yarı profesyonel olmuş bir isim. Ünlü ismin daha önce 2019 Paris Video Oyun Şovu sergi deneyimi var.

Mike Petereyns: Belçikalı olan isim PC-Custom.be yöneticisi. Daha önce birçok kez ayarlama yarışmalarında ödül kazanmış.

Ali Abbas: CaseKing’de çalışan Ali Abbas Alman akortçu. Arbalet yapımı ve marangozlukta çok iyi.

Jesse Palacio: JPModified olarak tanınan ve ün yapmış olan isim, daha önce defalarca benzeri yarışmalara katılmış biri.

Suchao Prowphong: Asıl mesleği balıkçılık olan Suchao, Tayland’da ün yapmış bir modifikasyon sanatçısı. Daha önce kazanmış olduğu bir şampiyonluğu var.

Rob De Luce: Megadeblow olarak isim yapmış modifikasyoncu, Thermaltake TT yetenek montaj yarışmasında birincilik almış olan bir isim.

Tim Parker: 2011’den beridir büyük markalara bilgisayar toplama konusunda destek olan Parker, yine sektörün iddialı isimlerinden bir tanesi.

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1

2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1 için tüm detaylar bu şekilde. Bakalım nasıl tasarımlar gelecek ve bu tasarımlar arasında kim birinci olacak?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler