Cuma, Nisan 19, 2024

Xbox Live’ın Adı Değişiyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter’da paylaşım yapan birkaç kullanıcı tarafından yapılan tespitlere göre Xbox Live’ın ismi Xbox Network olarak değişiyor gibi görünüyor. Şu anda, Xbox bu konuda herhangi bir açıklama yapmadığı için bunun gerçek mi yoksa başka bir anlamamı geldiğini söylemek mümkün değil. Ama bir kaç tahminde bulunursak şirket ya isim değişikliliğine gidiyor ya da Xbox Live’ın fişini çekmeye hazırlanıyor.

Birkaç ay önce, Xbox, Fortnite, Warzone, Halo Infinite gibi çok oyunculu oyunlar için çevrimiçi abonelik gerekliliğini ortadan kaldırdığından, ücretsiz oyun servisini aslında ücretsiz hale getirdi. Bu, hizmetin sonunun yeni bir isimle yer değiştirmesi için ilk sinyaller olabilir mi? Veya bu, Microsoft’un çevrimiçi hizmetinin yalnızca bir bölümü için yeniden markalaşma olabilir mi?

Özellikle, her iki ekran görüntüsü de yakalama menüsü etrafında dönerek alındı, bu da gizemli Xbox ağını yalnızca medya paylaşımı ve topluluk etkileşimi için bir hale getirebilir.

Şu anda her iki yoldan birine net demenin bir anlamı olmaz. Henüz Microsoft cephesinden bir açıklama gelmedi ama şirket her şeyi açıklarsa, konu ile iligili haber paylaşıyor olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler