Cuma, Temmuz 26, 2024

2023 Citroen C3 ELLE Türkiye’de! Fiyatı ve Özellikleri Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sınırlı sayıda üretilen yeni Citroen C3 ELLE modeli için güzel haber geldi. ELLE ve Citroen ortaklığıyla karşımıza çıkan modelin, Türkiye satışlarının başladığı duyuruldu. Tabii ki yeni model için fiyat açıklaması da gecikmedi.

Nİspeten avantajlı bir fiyatla Türkiye pazarına girdiğini söyleyebileceğimiz serisinin ne gibi özellikler sunduğundan ve satış fiyatının nasıl olduğundan bahsedelim.

Yeni Citroen C3 ELLE Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Adından da anlayabileceğiniz gibi bu özel versiyon, ELLE Dergisi’ne atıfta bulunmak adına hazırlanmış olan bir özel versiyon. İki markanın ortaklığı ile hazırlanan araçta, ELLE dergisinde yer alan imza kısımları da görebiliyoruz.

Zaten aracın standart olan versiyondan da ana farkı tasarım dokunuşları diyebiliriz. Tavan kısmında beyaz ve siyahın olduğu iki ayrı seçenek karşımıza çıkıyor ve araç son dönemde moda olan çift renk seçeneğiyle beraber geliyor.

Citroen C3 ELLE

Airbump ekleri, ön kısımda far çerçeveleri ve ızgara çerçevelerindeki renklerde de yine bu çift renk uyumunun yakalandığını görüyoruz.

Ayrıca ELLE Dergisi’ne atıfta bulunmak adına tavan kısmına özel bir marka imzası eklendiğini de ekleyelim. Burada “1945’ten Beri ve Sonsuza Dek” ifadesinin yer aldığını görüyorsunuz.

Aracın iç kısmına geçtiğimiz zaman yeni Citroen C3 ELLE modelinde yine özel renk vurgularının öne çıkarıldığını görmekteyiz. Mat gümüş ve mavi renk paletlerinden yola çıkarak düzenlenen iç tasarımda, koltukların da özel olarak hazırlanması dikkat çekiyor.

Citroen C3 ELLE

Koltuklar kısmında Prusya grisi kumaş kullanılırken üst kısımlarda sırtlığın da üst bölümlerinde mavi ve gri tonlarında alcantara döşeme karşımıza çıkıyor. Ön konsolda kullanılan döşeme malzemelerinin daha kaliteli olduğunu ve bunu tasarım olarak da yansıttığını da belirtelim.

Motor Özellikleri Neler?

Yeni versiyonda motor kısmında çok büyük bir değişim yok. Özel versiyonda alışkın olduğumuz 1.2 litre PureTech motor karşımıza çıkıyor. 110 beygirlik motora ek olarak şanzıman kısmında ise EAT6 şanzımana yer veriliyor.

Her ne kadar motorda değişiklik olmasa da bu özel versiyon teknoloji açısından dolu bir versiyon olduğunu da hatırlatalım. 3D stoplar, otomatik yanan farlar, LED farlar, anahtarsız çalıştırma ve giriş, şerit ihlali uyarısı, çarpışma uyarısı ve çok daha fazlasının sunulduğunu görmekteyiz.

Citroen C3 ELLE

Sınırlı sayıda satılacak olan otomobilin fiyatına gelelim. Tam olarak stok sayıları açıklanmayan bu özel versiyona ulaşmak için 681.400 TL gibi bir ödeme yapmanız lazım. Son dönem araç fiyatları düşünüldüğü zaman, rakamın orta seviyede kaldığı yorumunu yapabiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. ya hocam kafam allak bullak oldu. comfort pkette ılabilir cam tvan var mı yok mu .. lütfen gidip gördüyseniz cevp verin . teknik özelliklere sahip belgede yazılanlara değil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler