Salı, Nisan 30, 2024

2024 Renault Captur Tanıtıldı! Özellikler Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

RS Line versiyonlarına bir bir veda eden Renault, şimdi de Captur modeli için beklenen adımı attı ve RS Line versiyonuna sahip olmayan yeni seriyi duyurdu. 2024 Renault Captur olarak piyasadaki yerini alacak olan yeni otomobil, tasarımsal olarak makyaj operasyonundan geçmiş ve daha stil bir yüze kavuşmuş diyebiliriz.

O zaman daha fazla sözü uzatmayalım ve aracın detaylarından söz ederek nasıl bir seri ile karşı karşıya olduğumuzu değerlendirelim.

2024 Renault Captur ile Neler Değişiyor?

Bir kere ön yüz tasarımı değiştirilmiş durumda. Ön kısımda yeni logo ile beraber çok küçük bir ızgara alanı kullanılmış. Yine bu küçük ızgaraya uyacak şekilde hazırlanmış olan ince farlar ve farların hemen altında ise bumerang şeklinde bir tasarım dili sunan gündüz LED’leri bulunuyor.

2024 Renault Captur

Ön yüze yeni bir hava katıldığını net olarak söyleyebiliriz. Bunun dışında Arka kısımda da bir değişim rüzgarı var. Arka stoplarda da LED grafiklerle güncellenmiş olan yeni aydınlatma takımı karşımıza çıkıyor.

Bundan sonraki süreçte RS Line serisi yerine Esprit Alpine modelini kullanacak olan markanın, jant seçenekleri olarak da artık daha geniş bir aralığa yer verdiğini belirtelim. Sürücüler 17 inç ile 19 inç arasında seçim yapabilecekler.

2024 Renault Captur

İç Mekanda Neler Yeni ?

Gelelim iç mekanda nelerin değiştiği kısmına. Her zaman görmeye alıştığımız Tesla tipi ekran kullanılmaya devam ediyor. 2024 Renault Captur, bu kez 10.4 inçlik bir OpenR multimedya ekrana yer veriyor. Dijital gösterge panelinde ise 10.25 inçlik bir hayalet ekran karşımıza çıkıyor.

2024 Renault Captur

Yenilenen ambiyans aydınlatması, yeni döşeme seçenekleri, kablosuz telefon şarj ünitesi, opsiyonel olarak sunulan Harman Kardon ses sistemi de iç kısımda dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor diyebiliriz.

2024 Renault Captur

Motor Konusunda Durum Ne?

2024 Renault Captur, motor seçenekleri konusunda birazcık cimri desek yeridir. Mevcut olan seçenekler büyük bir ölçüde korunmuş durumda. Araçta 3 silindirli 90 beygirlik ve 100 beygirlik motorlar bulunuyor.

2024 Renault Captur

Bunun yanında 160 beygirlik 48V 4 silindir 1.3 litrelik motor seçeneği ve 145 beygirlik olan E-Tech Full Hibrit motor seçeneği de sunulmaya devam ediyor.

Motor dışında yeni araç için özel düzenlemeler yapılmış olduğunu da belirtelim. Yeni amortisörler, süspansiyonlarda ve direksiyonda yapılan özel ayarlarla beraber daha sportif bir sürüş imkanı sunulmuş durumda.

2024 Renault Captur bu özelliklerle beraber Nisan ayı içerisinde satışa çıkacak. Aracın fiyatının ne olacağı konusunda henüz bir açıklama yok. Yakın zamanda ülkemiz için de satışa sunulmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler