Cuma, Nisan 26, 2024

2025 Seat Ibiza Sızdırıldı! Tasarım Yenileniyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Seat’ın popüler modeli olan Ibiza için yenilenme vakti geldi. 2025 Seat Ibiza olarak gelecek olan yeni serinin güzel bir makyaj çalışmasından geçeceği gözüküyor. Şehrin minik canavarı bu kez daha agresif bir kasayla karşımıza çıkacak diyelim ve hemen yeni seri için paylaşılan detaylara geçelim.

2025 Seat Ibiza Tasarımı Nasıl Olacak?

Ön kısma baktığımız zaman çok daha sert bir kaput alanının bizi karşılayacağını görüyoruz. Daha agresif bir görüntü sunacak kaputun hemen altında ise elmas kesime benzer şekilde bir ızgara alanı bulacak. Bu alanın biraz daha küçültüldüğünü söylemek lazım. Bunun dışında aracın alt tampon alanı çok daha keskin hatlarla güncellenmiş.

Aydınlatma takımında ise yine kasa ile özdeşleşen keskin far tasarımlarına yer verilecek. Üst kısımda gündüz LED’leri ve alt kısımda da sürüş aydınlatma takımının yer aldığı dikkat çekici bir far tasarımı var.

2025 Seat Ibiza 6 2025 Seat Ibiza2025 Seat Ibiza 5

Keskinlik konusunda yeni bir tasarım dili benimsediğini söyleyebileceğimiz 2025 Seat Ibiza, arka kısımda da bu yeni tasarım dilini devam ettirecek gibi gözüküyor. Üçgen tasarımlı stoplarla desteklenen yeni tasarım dili, alt kısımda daha ihtişamlı bir tampon ile tamamlanmış.

Sadece bu görsellerden yola çıkarak çok daha yakışıklı olduğunu söyleyebileceğimiz yeniş Ibiza modelinin iç tasarımı ya da teknik verilerine ilişkin bilgiler ise paylaşılmadı. Muhtemelen 2025 Seat Ibiza için çok yakında detaylı bir lansman yapılacak ve tüm teknik veriler açıklanacak.

Biz şimdilik yayınlanan görselleri içeriğimize ekleyelim ve aracın yeni yüzünü sizlerle paylaşmış olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler