Cuma, Nisan 26, 2024

Chery’nin Yeni Otomobilleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye otomobil pazarında artık kalıcı olduğunu düşündüğümüz bir oyuncu var. Yıllar sonra geri gelen Çinli dev Chery’den söz ediyoruz. Fiyat performans araçlarıyla pazarı domine etmeye başlayan marka, ülkemizde daha fazla modeli de satışa çıkaracak. Peki Chery’nin yeni otomobilleri ne zaman satışa çıkacak? Hangi modeller gelecek?

Yeni Gelecek Chery Modelleri ve Satış Tarihleri

Yeni gelecek araçlar için hala resmi bir açıklama ya da metin olmasa da artık bu konuda daha fazla bilgiye sahibiz. En son bir basın toplantısından paylaşıldığı söylenen görseller, yeni araçların çıkış tarihi konusunda bilgileri ortaya koyuyor. Hangi araçların geleceği ve net olmasa da tarih aralıklarının neler olacağına bir bakalım.

Chery'nin yeni otomobilleri

Omoda 5 EV Ne Zaman Çıkacak?

Chery zaten bu modelin reklamlarını yapmaya başlamıştı. Elektrikli olarak gelecek modelde 160kW’lık bir motor bulunacak. Aracın 2024 yılının ilk ve ikinci çeyreği içerisinde satışa çıkması bekleniyor. İlk çeyreği geride bıraktığımızı düşünecek olursak, aracın ikinci çeyrekte ( Nisan, Mayıs, Haziran) ayları içerisinde satışa çıkmasını bekleyebiliriz.

Chery'nin yeni otomobilleri

Tiggo 4 Pro Modeli

Daha önce de bu konuda haberler paylaşmıştık. Söz konusu aracın Manuel vites olan versiyonları ikinci çeyrek içerisinde yani Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında gelecek gibi gözüküyor. 1.5 litrelik motoruyla gelecek olan serinin otomatik vitesli versiyonu ise Q3 (Temmuz, Ağustos, Eylül) içerisinde satışa çıkacak deniyor.

Chery'nin yeni otomobilleri

Jaecoo 7 Modeli

2024 yılına damga vurmasını beklediğimiz araç. 1.6T ve 1.5PHEV seçenekleri gelecek olan modelin de yine 2024 Q3 içerisinde satışa çıkmasını bekliyoruz.

Chery'nin yeni otomobilleri

Arrizo 8 Modeli

Markanın şu an için satışa çıkacak olan tek sedan modeli. 2024 yılının 4. çeyreğinde (Ekim, Kasım, Aralık ayları) satışa çıkacağı söylenen araç, 1.6T motor ve 1.5 PHEV motoruyla beraber gelecek.

Chery'nin yeni otomobilleri

Jaecoo 8 Yani Tiggo 9 Modeli

En premium araç bu olacak. 2.0T motor ve 1.5PHEV versiyonları bulunacak. 2024 yılının 4. çeyreği içerisinde yeni modelin gelmesi bekleniyor.

Chery'nin yeni otomobilleri

2024 yılı içerisinde Türkiye’de satışa çıkması beklenen Chery’nin yeni otomobilleri bu şekilde. Tabii ki daha kesin konuşmak için markanın açıklamalarını beklemek gerektiğini belirtelim. Hala araçların net olarak ay gün şeklinde çıkış tarihleri belli değil. Ayrıca fiyatların da belli olmadığını söylemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler