Salı, Nisan 23, 2024

210 Beygirlik Akrep Araç Scorpion Art Car Satışa Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yıl düzenlenen ve dünyanın en çılgın etkinliği olarak bilinen Burning Man festivalinde bu sene 210 beygir güce sahip akrep araç olarak nitelendirilen Scorpion Art Car dikkat çekti. Aracın videosundan da anlaşılacağı gibi, kuyruğundan çıkarttığı alev ile adeta herkesi büyüledi.

Akrep Araç eBay Üzerinden Satışa Çıktı

Bu sene düzenlenen Burning Man etkinliğinde yine ilginç araçlar ve tasarımlar bizleri karşılarken, etkinlikte en çok dikkat çeken 210 beygir güce sahip Scorpion Art Car oldu. Araç aslında DT 466 marka motoru ve International 4900 model kamyon kullanılarak inşa edildi.

Scorpion-Art-Car-5
Aracın eBay üzerindeki fiyatı 50 bin dolar olduğu gibi, açık arttırma usülü ile alıcısını bekliyor. Çeşitli aydınlatmalar ile geliştirilen aracın kuyruğundan ise alev çıkartması aracı farklı göstermeye yetiyor. Dilerseniz aracın videosunu ve kuyruğundan çıkarttığı alev anını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler