Cuma, Mart 29, 2024

Total War Saga: TROY Çıktı ve Epic Games Store’da Kısa Süreli Ücretsiz Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Total War Saga: TROY, The Creative Assembly, Feral Interactive tarafından geliştirilip Sega tarafından yayınlanan gerçek zamanlı strateji oyunudur.

Dün yani 13 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya çıkan oyun, Epic Games Store’da 24 saatlik tamamen ücretsiz yayınlandı.

A Total War Saga TROY Ucretsiz

total war troy review

Screenshot 1

14 Ağustos 2020 saat 16.00’a kadar oyunu tamamen ücretsiz alabilirsiniz. Bu tarihten sonra oyun 215,00 TL’ye satılmaya devam edecek.

Unutmayın, 24 saatlik bir indirim ve bugün saat 16.00’da bitiyor. Kaçırmayın 🙂

Oyun hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

Homeros’un romantizm ve savaş konulu İlyada destanından ilham alan A Total War Saga: TROY, Truva Savaşı’nın tarihi dönüm noktalarına odaklanarak daha önce hiç olmadığı gibi canlandırıyor. TROY, bu efsanevi çekişmeyi hem Yunan hem de Truvalı bakış açılarından keşfederek mitin ve efsanenin aşamalarını inceliyor ve olaylara yol açmış olabilecek gerçekleri açığa çıkarıyor. Ünlü savaşçı Akhilleus, soylu muhafız Hektor, şımarık prens Paris ve intikamcı kral Menelaus dâhil sekiz ikonik kahramandan biri olarak Truva krallığını kurtarmak veya fethetmek için savaş. A Total War’un büyük, sıra tabanlı imparatorluk yönetimi ve olağanüstü gerçek zamanlı savaşlarıyla, eylemlerin savaşın gidişatını değiştirebilir. Tunç Devri’ndeki Akdeniz’i çarpıcı bir şekilde yansıtan bu geniş bölgeyi fethederken strateji, devlet yönetimi, diplomasi ve topyekûn savaş ile imparatorluğunu kur. Yunan mitolojisindeki Minotor, Kikloplar, Devler ve Kentaurlar gibi yaratıklardan esinlenen efsanevi birlikleri savaşın en önemli anında yardıma çağırabilirsin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler