Cuma, Mart 29, 2024

24 TL değerindeki oyun Steam’de kısa süreli ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Uncertain: Last Quiet Day, kıyamet sonrası bir dünyada geçen hikaye odaklı bir macera oyunudur. Özenle keşfedilen her yerin gizemli havasını yaşayın.

24 TL değerine sahip oyun Steam’de kısa süreli ücretsiz. Oyun, Microsoft Windows, macOS platformlarında yer almakta.

maxresdefault

Uncertain Last Quiet Day Ücretsiz

The Uncertain: Last Quiet Day, 9 Haziran 2020 tarihine kadar Steam’de tamamen ücretsiz. Hepimiz bedavayı seviyoruz şahsen bende hemen kütüphaneme ekledim 🙂

Oyun hakkında detaylı bilgi ve tamamen ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

Ahlaktan yoksun bir dünyada ahlaki seçimler yaptığınızı düşünün. Mantık bu dünyaya hükmeder ve her karar sadece bir grup sıfırdır. Çoğu kavram yepyeni bir anlam kazanır ve bazıları tamamen ortadan kaldırılır. Neyse ki makul varlıklar, insan olmasa bile, her zaman bir seçim var. The Uncertain: Last Quiet Day kıyamet sonrası bir dünyada geçen hikaye odaklı bir macera oyunudur. Bunu, insan ırkı hakkında çok meraklı görünen bir mühendislik robotu RT-217NP’nin perspektifinden görüyorsunuz, savaşları boşa harcıyor. Özenle keşfedilen her yerin gizemli havasını yaşayın. Çeşitli bulmacaları çözerek yeteneklerinizi test edin. Sizden tutulan tüm gerçeği bulmak için kader kararları verin ve ilginç konuları tartışın.

Trailer video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler