Çarşamba, Nisan 24, 2024

EA Play Live 2020 Yine Ertelendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz aylarda EA Play Live 2020 etkinliğinin koronavirüs nedeni ile dijital ortamda 11 Haziran itibari ile gerçekleşeceğini belirtmiştim lakin bugün alınan haberlere göre EA Play Live 2020 lansmanı, Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşmekte olan George Floyd eylemleri nedeni ile ileri bir tarihe ertelendi.

EA, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Şu anda dünyanın dört bir yanında gerçekleşen önemli konuşmalar ve önemli seslerin duyulmasıyla birlikte, zamanımızı bir araya getirmek için zamanımızı değiştiriyoruz. 18 Haziran PDT / 19:00 EDT saatlerinde EA PLAY Live 2020’de görüşürüz.” dedi.

Bu yıl, yeni tip koronavirüs salgını nedeni ile çok sayıda dünya konferansı erteleme ya da iptal kararı alırken EA Play Live, 11 Haziran 2020 tarihinde sevenleri ile dijital olarak buluşacaktı ama karar 18 Haziran’a ertelendi. EA Play Live etkinliğinde ya da lansmanında siz nasıl hitap etmek isterseniz; EA Games dünyasındaki prömiyerler, haberler ve yeni oyun duyuruları olacak.

Kullanıcıların, EA Play Live 2020 etkinliğinden en çok bekledikleri şey ise Dragon Age 4 tanıtımı, bakalım EA Play Live 2020’de tanıtılacak ilk oyun Dragon Age 4 olacak mı? EA Play Live 2020’de büyük olasılıkla FIFA 21, The Sims 4 için yeni güncellemeleri ve muhtemelen çok şanslıysak, Dragon Age 4’ü ve diğer gizli EA projelerini tanıma fırsatı yakalayacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler