Salı, Nisan 23, 2024

Call of Duty Mobile 7. Sezon Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Başta antrenman modu yeniliği ile oyun yapısını değiştirecek olan Call of Duty Mobile 7. Sezon bir türlü yayınlanmadı.

Aslında yeni sezon çoktan yayınlanmış olmalıydı. Planlama bu şekilde yapılmıştı ama Amerika’nın her eyaletinde gösteriler var ve Activision böyle bir durumda yeni sezona geçmenin doğru olmadığını düşündü.

Erteleme tamam ama yeni sezon için bir tarih verilmedi. Activision hala tarih açıklamada da 6.sezon savaş bileti için belirlenen süre bazı ipuçları elde edilmesini sağlamış oldu.

Call of Duty Mobile 7. Sezon haftaya başlayabilir

Savaş bileti süresi her yeni sezona kadar devam ediyor. 6.sezon savaş bileti için verilen süre de haftaya bitiyor olarak gözüküyor. Savaş biletinin süresi haftaya son buluyor ve bu yedinci sezona geçilebileceği anlamına gelmekte.

Call of Duty Mobile

Kesin konuşmuyoruz çünkü çıkış bir daha erteleme alabilir. Activision yeni bir güncelleme daha yayınlayarak sürenin bir kez daha uzatılmasını sağlayabilir.

Erteleme gelmez ve ortaya çıkan sürede yeni sezona geçilirse, haftaya gelecek olan yenilikleri deneyimleme fırsatımız olacak. Yeni sezonun ne kadar hareketli geçeceğini göreceğiz. Yenilikler kullanıcıların ilgisini toplayabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler