Salı, Nisan 23, 2024

4G Destekli Nokia C2 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cep telefonu markalarının efsanelerinden Nokia, cep telefonu pazarında yeniden söz sahibi olabilmek için yeni cihaz çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaların doğrultusunda uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekebilecek Nokia C2 tanıtıldı.

Nokia C2 co 4G khong 2

Cihazın özelliklerine yakından bakacak olursak bizi ön tarafta 5.7 inç boyutunda bir ekran karşılıyor. Bu ekran HD+ çözünürlüğünde ve kalın çerçevelere sahip. Cihaz gücünü ise 1.4 GHz dört çekirdekli Unisoc işlemcisinden alıyor.

Nokia Tutunmaya Çalışıyor!

Giriş segmentte yer alan  Nokia C2, 1GB Ram ve 16 GB dahili hafızaya sahip. İsteğe göre depolama microSD ile 64GB’a kadar yükseltilebiliyor. Cihazın kameralarına da yakından bakmak gerekirse ön ve arka tarafta 5 megapiksel çözünürlüğünde birer adet kamera yer alıyor.

Nokia C2 pil olarakda 2800 mAh büyüklüğünde bir pile sahip. Genel olarak cihazın özelliklerine baktığımızda giriş segmentte yer alan bir cihaza göre oldukça iyi özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kutudan da Android 9.0 GO edition ile çıkan Nokia C2’nin fiyatının 19 Mart’ta düzenlenecek etkinlikte açıklanması bekleniyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler