Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Note 20 için İlk Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy Note 20 akıllı telefonları, Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkacak. Galaxy S20 ile isteneni veren markanın yeni akıllı telefonlarında nasıl özellikler olacağı ise yavaş yavaş netleşmeye başladı.

XDA geliştirici forumundan Max Weinbach isimli bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşımlara göre bu sene beklendiği gibi iddialı bir akıllı telefon serisi gelecek.

Samsung Galaxy Note 20, 2 farklı modelle gelecek

Paylaşımlara göre yeni seri akıllı telefonların 2 farklı versiyonu olacak. Bir modelde beklendiği gibi Snapdragon 865 işlemcileri kullanılacak. Son seri amiral gemisi akıllı telefonlarında yer alan işlemcilerin bu modellere de güç verdiğini göreceğiz.

Bunun dışında diğer modelde ise farklı bir seriye yer verilecek ve Exynos çipleri karşımıza çıkacak. Extreme Ultraviolet adı verilen teknolojiyi destekleyecek olan bu çiplerin hangi seriye dahil olacağı konusunda ise net bir bilgi yok.

Galaxy Note 20

İşlemciler dışında her iki modelin de ekranlarında 120 Hz yenileme hızı sunan akıllı telefonlar olması beklenmekte. 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı ve microSD kart desteği de yine bu modellerde yer verilen özelliklerden biri olacak.

Tüm bu özelliklerin kesinlik kazanacağı tanıtımın ise yaz sonunda yapılması bekleniyor. Samsung Galaxy Note 20 daha ne gibi sürprizler sunacak göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler