Salı, Nisan 23, 2024

4K Sony PlayStation Resmi Olarak Onaylandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda bir çok söylentiler arasında dolaşan PlayStation konsollarında 4k özelliği en sonunda yapılan açıklama ile doğrulandı. Sony Interactive Entertainment başkanı Andrew House  tarafından yapılan açıklamada doğrulandı.Aynı zaman da PlayStation 4 ile ilgili de farklı özellikler hakkında açıklamalar yaptı. Sony  yetersiz gelen konsolunu Playstation 4K ile güçlendirecek. Yeni konsol, Playstation 4‘ün temelini kullanacak; ancak bunu daha iyi donanımsal özelliklerle yapacak.

sony-playstation-4-
Financal Times’a tarafından yapılan açıklamada Playstation 4K‘nın, yarın itibariyle başlayacak olan E3 2016‘ya da yetişmeyeceği de söylendi. 4K özellikli Playstation şimdiden bir çok oyucu tarafından merakla beklenmekte. Yapılan açıklamada ise fiyatının 350 dolar civarında olacağı da söylendi. Ayrıca Playstation 4K üzerinden bir oyunu açtığınızda, daha iyi grafiklerle karışlaşacağınızı belirtti. Playstation 4K’nın oyun geliştiricilerine ayrıca bir yük getirmeyeceği de söyleniyor. Mevcut Playstation modellerinin artık yetersiz geldiğini ve bu nedenle Playstation VR gibi özelliklerin kullanılması ile birlikte Playstation 4K özelliğinin de gerektiğini söyleyen House, bu konuda önümüzdeki modellerde Playstation 4K özelliğinin kullanılacağını söyledi.

PlayStation-4K-PlayStation-4

 

Ayrıca PS4 için hazırlanan oyunlar her iki versiyona da aktarılabilecek. Yeni konsolun 2017 yılında kullanıcılara ulaştırılacağını belirten House belirttiğimiz gibi tahmini fiyatı 350 dolar olacağını söyledi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler