Cuma, Nisan 26, 2024

75 TL’lik Hack Oyunu Humble Bundle’da 1 Günlüğüne Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önceden Hacknet oyununu duymuş olabilirsiniz. Orjinal fiyatı Humble Bundle üzerinde 14.99 dolar olduğu gibi, oyunun Deluxe Edition serisi 1 günlüğüne ücretsiz oldu. Peki oyunu ücretsiz olarak nasıl alıyoruz? Biliyorsunuz ki, her hafta bu tür fırsatları sizler için takip ediyoruz. Bugün de şu Hacknet‘i ücretsiz alalım bakalım.

HackNet’i Nasıl Ücretsiz Alıyoruz?

Oyun adından da anlaşılacağı üzere hackerlik üzerine kurulmuş. Size verilen görevleri hacker yeteneklerinizi kullanarak aşmanız gerekiyor. Aslında mantığınızı kullanmanız gereken çok fazla yer var. Oynarken gerçekten de “lan acaba hacker mi oldum gerçekten?” diye kendi kendinize düşünebilirsiniz. Son derece başarılı bulduğum oyunlardan bir tanesidir.

Öncelik olarak Humble Bundle anasayfasına giriş yapın. Ardından sağ üst köşede hesabınız varsa login olmalısınız. Yoksa bir kaç dakikanızı ayırarak kayıt olabilirsiniz. Humble Bundle bu kampanyaları sık sık yaptığı için, kayıt olmanızı tavsiye ediyorum. Ne demişiz “ücretsiz oyun baldan tatlıdır.”

Not: Steam’da oyun 20 TL olarak görünüyor. Humble’da ise 14.99 dolar olarak görünüyor. Artık hangisine inanmak isterseniz 🙂

Giriş yaptıktan sonra “Add to cart” seçeneğine tıklayın ve devam edin.

hacknet humble bundle

“Get it for free” seçeneğine tıklayın ve devam edin.

hacknet humble bundle 002

Mail adresinize gelen bağlantıyı kontrol edin ve tıklayın

hacknet humble bundle 003

Yukarıdaki “Download Now” seçeneğine tıklayın ve ilerleyin

Buraya kadar hızlı geldiniz tebrik ediyorum. Son adımlara yaklaşırken, Humble Bundle profilinize tıklayarak kütüphanenize gelin ve HackNet oyununu orada göreceksiniz. Şimdi tek yapmanız gereken şey, “Reveal your Steam key” seçeneğine tıklayarak devam etmek.

hacknet humble bundle 004

Kodunuzu artık aldınız ve Steam’a dönebilirsiniz

hacknet humble bundle 005

Kodu etkinleştirmek için Steam’da Oyunlar > Steam’da ürün etkinleştir seçeneklerini takip edin ve kodu yapıştırın. Artık 75 TL değerindeki HackNet oyunu ücretsiz olarak sizin. Humble Bundle bu kampanyayı 1 günlüğüne gerçekleştirdiği gibi, elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyorum.

Bir sonraki ücretsiz oyun kampanlayarının takipleri yine kaldığı yerden devam edecek hocalar. PCH bildirimlerini açarak, fırsatları kaçırmayın.

Hadi hayırlı olsun 🙂

hacknet humble bundle 006

HackNet oyun içi görseller

hacknet ekran goruntuleri

hacknet ekran goruntuleri 002

Nasıl ekranlar karışık geldi mi? 🙂

hacknet ekran goruntuleri 003

hacknet ekran goruntuleri 004

Yoksa “tam benlik” mi dedin?

hacknet ekran goruntuleri 005

hacknet ekran goruntuleri 006

hacknet ekran goruntuleri 007

hacknet ekran goruntuleri 008

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Öyle bir sitenin varlığından haberim dahi yoktur. Yazının orjinal hali tarafımca yazılmış olup, hiçbir yerden kaynak olarak esinlenmemiştir. Ekran görüntüleri ve içerikler tamamen bize aittir. Herhangi kaynaktan alım söz konusu değildir..

    • Bahsettiğiniz siteye baktım şimdi, arkadaşlar bizden bot ile çalmışlar resmen. Yazıyı hazırlayan ve ekran görüntülerini alan benim. İlgili işlemleri başlatmış oluyorum böylece de. Teşekkürler haber verdiğiniz için 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler