Perşembe, Nisan 18, 2024

Battlefield 5 Çıkış Tarihi ve İlk Trailer’ı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games‘in kalelerinden birisi olan Battlefield yeni serisine merhaba diyor. Battlefield 5 için yeni bir trailer yayınlandığı gibi, oyun 19 Ekim’de satışa sunulacak. Ancak isterseniz şimdiden 59.99 Euro standart sürüme ödeme yaparak, erken erişim fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

Battlefield 5 Nasıl Olacak?

Oyun içerisinde ilk defa kadın askerlerin savaştığını ve tıpkı bizim gibi savaş içerisinde sağdan sola koşturarak görevleri yerine getirmemiz için yardımcı olduğunu görüyoruz. Sonuçta Dünya Savaşları’nı konu alan Battlefield‘da kadın askerlerin bulunması kafa karışıklığına sebep oldu.

Zira ikinci dünya savaşında kadın askerler yoktu. Bu da EA Games‘in “acaba BF serisi feministliğin altında mı ezildi?” tartışmalarının ortaya çıkmasına neden oldu. Aşağıdaki traileri izlediğiniz zaman yine buram buram savaş kokusunu alabiliyor, her anı aksiyon dolu detaylar görebiliyorsunuz.

Biraz daha gelişen silah detayları, uçaklar ve grafik motorları bu sayede bizlere oyunun içerisindeymiş gibi hissiyat oluşturabiliyor. Ancak bir oyunun grafiği ve motorları ne kadar iyi olursa olsun, biliyorsunuz ki hikaye çok önemli. O yüzden Battlefield 5‘te şuan için hikayenin nasıl ve nerede geçeceği konusunda bilgi yok. Dilerseniz aşağıdaki traileri bir izleyelim.

Battlefield 5 Trailer

Evet traileri izlediniz ve düşüncelerinizi merak ediyorum açıkçası. Videodaki Like ve Disslike sayısına baktığımızda oyun severler kararsız kalmış gibi görünüyor. Henüz detaylar tam gün yüzüne çıkmış olmasa da, EA oyunu hazırlamış ve 19 Ekim‘de piyasaya sunmak üzere tarih vermiş.

Battlefield 5 Fiyatı Ne Kadar?

Origins üzerinden şuanda erken erişim ile Battlefield 5‘i satın alabiliyorsunuz. Standart sürüm 59.99 Euro‘dan satılırken, şuan ki kur ile 329 TL yapıyor. DeLuxe Edition satın aldığınızda ise 79.99 Euro ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu da Türk Lirası ile 433 TL ediyor. Malum kurların tavan yaptığı şu dönemlerde, Türkiye’den bu tür oyunları satın almak pek akıl kârı değil gibi.

battlefield 5 fiyat

Fiyatları gördük, bir de yayınlanan resmi görsellere bakalım ne dersiniz?

İlk kez Kadın Askerler Görüyoruz

battlefield 5 010

Kimi zaman takım halindeyiz

battlefield 5 005

En iyi ekip arkadaşımız ise bir kadın

battlefield 5 004

Bazen de komutan olarak karşımıza çıkıyorlar

battlefield 5

Asıl kimliğimizin bu dayı üzerinde olacağı söyleniyor

battlefield 5 003

“Ölüm Satıcısı” – İnce değil mi? 🙂

battlefield 5 009

Oyunda henüz İngilizlerden başka detay göremedik

battlefield 5 011

Hava araçlarında değişimler mevcut

battlefield 5 008

Biz de kullanıyoruz tabii ki 🙂

battlefield 5 007

Bundan iyi Wallpaper olurdu (!)

battlefield 5 006

Battlefield 5 için şimdilik gelen detaylar bu şekilde hocalar. Bir gün içerisinde 3 milyon kişinin izlediği Battlefield 5 trailer videosu için sizler neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi aşağıdaki yorum bölümünden iletin, çayı koyup muhabbet edelim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler